Det blev en tæt kamp mellem Virum og Hørsholm, da DM-finalen i kvindernes basketball blev afgjort i overtid.

Virum. Det blev de forsvarende mestre fra Virum, der endnu engang kan kalde sig for Danmarks bedste kvindelige basketballspillere. Det står klart efter fredag aftens finale, der måtte ud i overtid mellem de to lokalrivaler.

I den femte og afgørende kamp om danmarksmesterskabet i basketball for kvinder stod Virum over for Hørsholm, og der skulle fem minutters overtid til, før Virum kunne kåres som mestre i en fantastisk ramme i Virumhallerne.

De forsvarende mestre genvandt mesterskabet med en sejr på 50-48.

Omkring 600 tilskuere i en proppet hal så Hørsholm være foran det meste af kampen. Men udeholdet løb tør for kræfter efter to alvorlige skader og lukkede dermed Virum ind i anden halvleg.

Undervejs i kampen var Hørsholm foran med 25-14, 35-26 og 42-38, men da kampen spidsede til, kostede skader hos nøglespillerne Maria Forsman Pedersen og Line Piechnik dyrt for mandskabet, og så endte det hele 42-42 i ordinær spilletid.

I overtiden tog Virum føringen og holdt den til slut, så holdet nu for andet i år træk kan kalde sig dansk mester.