Med et flot comeback og en sejr i overtiden udlignede Miami Heat onsdag morgen til 3-3 i NBA-finalerne mod San Antonio Spurs.

Dermed er der lagt op til den syvende og afgørende kamp i Miami på torsdag, efter et drama uden lige i den sjette kamp.

Det så langt hen ad vejen ud til, at NBA-titlen var på vej til San Antonio. Tim Duncan storspillede med 30 point og i tredje quater førte Spurs med 13 point, men så tændte Miami Heat og den store stjerne LeBron James op under kedlerne på hjemmeholdet.

LeBron James lavede 32 point, 20 af dem i anden halvdel af kampen, og lige pludselig førte Heat med tre point med to minutter igen. San Antonio sparkede fra sig igen på de sidste minutter og med 28 sekunder igen førte Spurs med fem point og havde sikker kurs mod titlen.

Men endnu engang kom Miami igen og med et mirakuløst comeback sendte de kampen ud i overtid efter slutstillingen 95-95. Her holdte Miami tempoet og vandt kampen med 103-100.

Hvor NBA-titlen ender afgøres natten til fredag i Miami.