Horsens slog Sisu på udebane og er klar til at møde Bakken Bears i finaleserien.

Gentofte. Horsens fortsætter kursen mod det tredje danske basketballmesterskab på stribe.

Østjyderne spillede sig tirsdag aften i finalen, da de på udebane besejrede Sisu med 84-77. Dermed vinder Horsens semifinaleserien med 3-1.

Hjemme i Gentoftehallen var det ellers Sisu, der indledte bedst og vandt første periode med 28-24, men derefter tog gæsterne over.

Ved pausen var Sisus føring skrumpet til 50-49, og i kampens anden halvdel trak Horsens fra.

De forsvarende mestre vandt de to sidste perioder med henholdsvis 15-10 og 20-17, og dermed er sagen klar: Horsens er klar til slutkampene om det danske mesterskab.

I finaleserien venter Aarhus-holdet Bakken Bears, der vandt den anden semifinale med 3-0 over Svendborg Rabbits.

Første kamp spilles 24. april i Vejlby-Risskov Hallen.