KØB PLUS!

TV3 satser vildt: Sport på fem kanaler

MTG-sportschef, Peter Nørrelund, præsenterede mandag eftermiddag planerne for den daværende sportskanal TV2 Sport, som koncernen Modern Times Group (MTG) overtog midt i december.

- Vi er stolte over at kunne præsentere et helt unikt setup med indhold, som de fleste misunder os. Vi mener i al beskedenhed, at vi nu kan måle os med de store internationale sportsbroadcastere, og vi vil med ydmyghed, glæde, passion og masser af hårdt arbejde gøre alt for, at danskerne tager de nye kanaler og den nye indpakning til sig, siger Peter Nørrelund

Fra og med den 7. januar vil TV3 Sport sende mere end 8000 timers sport, ligesom der den 5. februar bliver lanceret endnu en kanal med navnet TV3 Sport 2.

- Der kan trækkes mere live-timer ud af de rettigheder, vi har til rådighed. Så skal der blandt andet produceres mere håndbold og mere første divisions- samt pokalfodbold. Hovedformålet med sportskanaler er at sende live-sport, og når man har så gode rettigheder, så skal man gøre det, siger Peter Nørrelund.

Dermed kan han og kollegerne tilbyde ikke færre end fem sportskanaler, som i hovedtræk kommer til at se sådan ud:

TV3 Sport 1: Champions League, Superligaen, håndbold, NFL, Wimbledon-tennis, Ishockey-VM, badminton og dansk ishockey.

TV3 Sport 2: WTA-tennis, international boksning, dansk håndbold, dansk pokalfodbold, Betsafe-ligaen, speedway og andet motorsport heriblandt NASCAR.

TV3 Sport Premier League: 24 timers fodboldkanal med Premier League som omdrejningspunkt.

TV3: Underholdningskanal med Champions League, Superliga, boksning, Formel 1 og Premier League.

Viasat Golf: Golf fra hele verden.

Derudover råder de over web-tjeneste Viaplay. Så til dig, der er ikke kan få sport nok, er der kun en ting at sige: Velbekomme.