KØB PLUS!

Superliga-flops tjener kassen i Sverige

Lasse Nilsson, Bobbie Friberg da Cruz og Jeffrey Aubynn, der alle har en fortid i dansk fodbold, er blandt Sveriges bedst betalte.

Hverken Lasse Nilsson, Bobbie Friberg da Cruz eller Jeffrey Aubynn formåede at bryde igennem i den danske Superliga, men i Sverige har de alle fundet lykken. Og det kan de glæde sig over hele vejen til banken. De er nemlig alle tre at finde på en top ti over, hvem der tjener mest i svensk fodbold.

Det er Nyheter24.se, der står bag listen, og mediet placerer Lasse Nilsson som nummer fem med en årsløn på 1,7 millioner svenske kroner, mens Bobbie Friberg da Cruz er nummer ni med 1,3 millioner, og Jeffrey Aubynn ti'er med 1,2 millioner.

Lasse Nilsson var i den sæson, AaB senest blev mestre, udlejet til nordjyderne i et halvt år, og i den periode blev det til to mål i 12 kampe for angriberen. Bobbie Friberg da Cruz spillede fra 2009 til 2010 24 kampe for Randers FC, men forsvarsspilleren blev aldrig noget hit, og da han forlod klubben, fik kronjyderne et par ikke specielt pæne ord med på vejen. Jeffrey Aubynn repræsenterede AGF fra 2004 til 2005.

Allsvenskans suverænt bedst betale er AIK Stockholm-keeperen Ivan Turina, der hæver 3,8 millioner kroner årligt. Der er ingen danskere i top ti.tipsbladet.dk