KØB PLUS!

Skistjerne slog golfbold i øjet på konen

Amerikanske Bode Millers kone stod på det helt forkerte sted, da skiløberen spillede golf - med venstre hånd.

Bode Miller har vundet guld ved både OL og VM i alpinskiløb, men lignende medaljer i golf bliver det nok aldrig til. For under en golfturnering, som amerikaneren deltog i tidligere i denne uge, ramte han sin kone, volleyballspilleren og modellen Morgan Miller, i ansigtet. Oven i købet skete det, da den amerikanske skiløber for alvor skulle vise sine talenter og spillede med venstre hånd.

På Twitter skriver Bode Miller, at det at ramme konen er 'den værste følelse nogensinde'. Desuden er hans tweets om 'golfkatastrofen', som han selv kalder episoden, akkompagneret af et billede af amerikanerens stakkels kone med et særdeles blodigt ansigt.

Morgan Miller selv skriver på Twitter, at hun 'ikke føler sig så lækker' efter slaget, men at hun stadig elsker sin mand. Og så skriver hun, at hun desuden håber, at hun kan få fingrene i en cool klap til øjet. Selvironien fejler ingenting hos mrs. Miller, der oven i købet også benytter lejligheden til at takke sin sponsor for de solbriller, der formentlig reddede hendes syn.