KØB PLUS!

Rikke Møller stadig vred på Wildeboer

Rikke Møller Pedersen svømmer for at give den hollandske toptræner dårlig samvittighed.

Da Rikke Møller Pedersen i weekenden cruisede sig til tre guld-, en sølvmedalje samt en europarekord, var det stadig med vreden brusende i blodet. 

Den fynske torpedo-frø har med Paulus Wildeboer på bassinkanten udviklet sig fra et overset talent til en international superstjerne. Derfor går det hende stadig meget på, at den hollandske træner til januar forlader Danmark til fordel for et topjob i svømmegale Australien.

- Der er noget i mig, der bliver fanden-i-voldsk og giver mig lyst til at vise ham, hvad det er han forlader. Han tager af sted, mens det er sjovest, siger hun, og antyder dermed, at præstationerne i EM-bassinet også var et signal til Wildeboer.

Europarekordholderen har altid været kendt for at svømme med følelserne uden på badedragten. Det gælder også i dette tilfælde, hvor Paulus Wildeboer i forrige uge opsagde sit job på svømmeunionens træningscenter.

- Jeg har været i de forskellige faser, hvor jeg først var ked af det, og nu lidt vred, så jeg er spændt på, hvad næste fase byder på. Forhåbentlig noget mere positivt, siger Rikke Møller Pedersen.

Alt efter hvem Dansk Svømmeunion hyrer til at efterfølge Paulus Wildeboer, overvejer bryststjernen at forlade landsholdets træningscenter i København.

Lotte Friis er allerede flyttet til franske Nice, mens Jeanette Ottesen Gray er varm på Miami i Florida.

- Hvis det er en trænerprofil, der ikke er med til at fremme mine mål, så kan jeg ikke se, hvorfor jeg skulle blive for at tilfredsstille andre. Det her gør jeg meget for mig selv, og det er mig, der går igennem smerten. Hvis jeg skal nå mine mål, så må jeg også være lidt egoistisk, lyder det fra Rikke Møller Pedersen.

Det var mandag ikke muligt at tale med træner Paulus Wildeboer i Kastrup Lufthavn.