KØB PLUS!

Riis’ mirakelmand kurerer Lotte Friis

Bjarne Riis’ superbehandler lapper den danske verdensmester sammen

Siden Lotte Friis forstuvede håndleddet under den fysiske træning på land, har hun været plaget af skaden under de vigtige OL-forberedelser.

Det problem har Bjarne Riis’ forhenværende mirakelmand og superbehandler, Ole Kåre Føli, nu hjulpet med.

- Det hjalp mig rigtig meget, det var rigtig godt. Det er ærgerligt, at jeg ikke kan få behandling nu, for skaden har nok brug for kontinuerlig opmærksomhed, siger Lotte Friis, der opholder sig i USA på træningslejr.

Ole Kåre Føli var i flere år en fast del af Bjarne Riis’ Tour de France-mandskab. Her sørgede han for, at stjerner som Laurent Jalabert, Carlos Sastre og Ivan Basso var fysisk klar til de hårde strabadser. Holdejer Bjarne Riis brugte ham ligeledes som behandler, da han i sin tid selv var aktiv, og Ole Kåre Føli var første gang med i Tour de France i 1998.

Siden har han behandlet både boksere, håndbold- og fodboldspillere og nu altså også en svømmer i form af Lotte Friis.

- Han knækkede lidt i nogle led, og sørgede for, at væsken kunne komme ud. Der var en masse led, der var blokeret. Skulder, albue og håndled. Fordi jeg havde taget fra med hånden. Det hjalp rigtig meget, og jeg er glad for, at han gad se mig, siger Lotte Friis.

Det danske svømmelandshold er på træningslejr i USA. Træningslejren er en højdetræningslejr, hvor den tynde luft i 2.200 meters højde udvikler og forhøjer kroppens naturlige indhold af epo, og gør blodet i stand til at transportere mere ilt.

Læs også:

Din kommentar

Kommentarer

sådan

Skrevet af Anonym, Torsdag den 6. oktober 2011, 21:54

Ham Føli kan sgu bare sit kram! Det er sgu fedt!