Massefyringer på TV2 Sport

MTG's opkøb af sportskanalen kaster en væmmelig fyringsrunde af sig. Det skriver ekstrabladet.dk.

Modern Time Group, forkortet MTG, meddelte kort før jul, at de som ventet endegyldigt havde overtaget TV2's aktieandel i TV2 Sport, hvilket betyder en omdøbning til navnet TV3 Sport. Det er nemlig MTG, der ejer Viasat. Men det er ikke bare ændringen af et tal, som opkøbet medfølger.

Det blev ved den lejlighed ikke meldt ud, hvad de præcise planer for kanalen - som ikke skal forveksles med TV 2 Sporten, der naturligvis stadig er ejet af TV 2 Danmark - er.

Men nu mener ekstrabladet.dk at vide, at det bliver et blodbad. MTG svinger nemlig kniven over kanalens nuværende stab, som bliver skåret fra 45 til 20 medarbejdere. Det bekræfter endnu anonyme medarbejdere, der deltog i et stormøde, hvor denne nyhed blev overleveret. MTG har allerede informeret Arbejdsrådet om den forestående fyringsrunde.

Der vil med sikkerhed ryge administrative stillinger, da der vil være arbejdsfunktioner, der kan slås sammen, men spørgsmålet er også, om nogle af TV-kanalens værter og kommentatorer, der har navne som Claus Elming, Tina Müller, Jens Jørgen Brinch og Jimmy Bøjgaard, bliver ofret.

Torsdag og fredag vil Viasats sportschef Peter Nørrelund på Hilton Hotel i Københavns Lufthavn ifølge ekstrabladet.dk gennemgå en lang række personlige samtaler med hver enkelt ansat for at fortælle, hvordan deres fremtid ser ud.

Læs også: