'Macca' vil møde Mary

Triatlon-stjernen Chris McCormack har ét brændende ønske, når han til sommer skal køre Challenge Copenhagen

Når triatlonsportens superstjerne til sommer kommer til Danmark, står der én ting på hans ønskeliste. Chris McCormack vil vældig gerne møde Kronprinsesse Mary.

Det lægger den australske triatlet på ingen måde skjul på i et tv-klip, der ligger på internettet. Her fremgår det tydeligt, at den dansk-australske Kronprinsesse stadig er et stort navn på de hjemlige breddegrader.

Selv om triatleten dog roder lidt rundt med begreberne prinsesse og Kronprinsesse.

- Senere på sommeren skal jeg køre Challenge Copenhagen, og jeg håber meget på at komme til at møde prinsesse Mary. Prinsesse Mary er en australier, som er blevet prinsesse i Danmark, siger han begejstret i tv-klippet til triatlonmediet ATTV.

Journalisten, der åbenbart også er fra Tasmanien, bliver meget begejstret, da snakken falder på Kronprinsessen.

Den australske triatlet Chris 'Macca' McCormack, der er anerkendt som idrætsgrenens mest vindende gennem tiden og som to gange har vundet den eftertragtede Hawaii Ironman, kommer til august til Danmark for at køre Challenge Copenhagen.

- Jeg sad og kiggede på, hvilke løb, jeg skulle køre, og sagde til mine børn, at jeg tænkte på at køre Challenge Copenhagen, der er i Danmark. Min ældste datter sagde straks 'det er Prinsesse Mary, kan vi møde Prinsesse Mary', så jeg har selvfølgelig ikke noget imod at køre race der, forklarer Chris McCormack, der dog også når at pointere, at han faktisk har et sportsligt mål med turen til Danmark.

- Jeg har selvfølgelig også en ambition om at få succes der, ud over at møde prinsessen.

Se klippet med triatleten og den danske prinsesse her - Chris McCormack begynder at snakke om det danske kongehus efter cirka tre minutter.

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08