Cleveland Cavaliers havde ingen problemer med at slå New York Knicks, mens Golden State floppede i egen hule.

Cleveland. Cleveland Cavaliers, der er forsvarende mestre i den amerikanske basketliga, NBA, kunne notere en sikker sejr i sæsonens første kamp.

Det skete, da holdet med LeBron James i hovedrollen sendte New York Knicks tilbage til storbyen med et nederlag på 88-117. Samtidig tabte storholdet Golden State Warriors overraskende på hjemmebane.

Selv om Clevelands Kyrie Irving blev kampens topscorer med 29 point, var det alligevel LeBron James, der var kampens helt store oplevelse.

Han præsterede således en såkaldt tripple-double med 19 point, 11 rebounds og 14 assists.

Sejren blev sikret på hjemmebanen Quicken Loans Arena, der var fyldt til bristepunktet.

Og tilskuerne skulle ikke vente længe med at se sidste sæsons mestre folde sig ud.

Kevin Love sluttede første periode med en flot trepoints-scoring til stillingen 28-18.

Knicks lagde sig dog ikke ned og kom tilbage i anden periode, som sluttede 44-42.

I anden halvleg skruede Cleveland dog op for tempoet igen og kunne i sidste periode spadsere sig til sejren.

Efter kampen var LeBron James tilfreds med sin egen og resten af holdets indsats.

- Vi har et fantastisk hold. Vi var lidt rustne i første halvleg, hvor vi havde nogle turnovers i anden periode. Men vi strammede op i tredje og fjerde, og det var en god sejr for os, siger han efter kampen.

Til gengæld fik favoritterne til NBA-titlen, sidste års tabende finalister fra Golden State Warriors, en sløj åbning på sæsonen.

Det i forvejen stjernespækkede mandskab har i sommer tilføjet megastjernen Kevin Durant til holdet, men på hjemmebane skuffede holdet stort i første kamp.

Ganske vist er San Antonio Spurs et stærkt hold, men at man kunne rejse fra Golden States ellers skræmmende hjemmebane med en sejr på 129-100 var højst overraskende.

Durant leverede pænt med 27 point, men de seneste to sæsoners MVP (mest værdifulde spiller, red.) i ligaen, Stephen Curry, og Klay Thompson var ikke på vanligt niveau.