KØB PLUS!

Lasse Norman vinder BT Guld

Til stående ovationer vinder OL-sensationen Lasse Norman Hansen idrætskollegaernes stemmer og BT Guld.

Cykelrytteren Lasse Norman Hansen løber med BTs Guld 2012 ved DR Sport 2012 efter sin rasende imponerende præstation ved OL i London, hvor han vandt guld i banedisciplinen Omnium.

20-årige Norman Hansen var nomineret sammen med OL-guldvinderen i tennisdouble, Frederik Løchte Nielsen, og OL-guldvinderne i letvægtsdobbeltsculler Rasmus Quist og Mads Rasmussen.

- Det har været en fantastisk aften. Det er virkelig fedt fedt at stå her med denne pris. Den betyder virkelig meget for mig, fordi det er sportsfolk, der har stemt for mig, og at være vellidt blandt sportsfolk er jeg rigtig glad for, siger Lasse Norman på scenen i Herning.

Det er Danmarks 40 største idrætsnavne, der har stemt Norman Hansen ind som leverandør af årets idrætspræstation, hvormed fynboen bryder Caroline Wozniackis sejrsrække på tre BTs Guld-trofæer på stribe.

Lasse Norman Hansen rejste sig i sommerens OL i London fra et grimt styrt i næstsidste disciplin Scratch, hentede en hel omgang på feltet og endte med at vinde OL-guld i den sidste Omnium-disciplin, enkeltstarten på én kilometer.

Med den bedste danske OL-medaljehøst i 60 år var det et hårdt felt, som Lasse Norman Hansen overhalede, da han vandt BTs Guld 2012.

Blue Water Cycling-rytteren skal i år køre hele tre baneverdensmesterskaber; blandt andet som Michael Mørkøvs makker hos det legendariske par nummer 7.

Han fortalte til Sporten.dk inden showet, at han kører sæsonen ud hos continental-holdet Blue Water Cycling, inden han tager stilling til, om han skal takke ja til et af de mange tilbud fra professionelle landevejscykelhold.

Læs også: