KØB PLUS!

Joachim B. skriver bog

Kuglestøder, dansemus og nu også forfatter. Joachim B. Olsen arbejder på en ny bog.

Han blev kendt som den store og stærke kuglestøder Joachim B. Olsen. Endnu mere kendt blev han, da han på imponerende vis svingede hofterne og vandt underholdningsprogrammet Vild med dans.

Og nu kan han snart skrive endnu en merit på CV’et: Forfatter.

- Jeg har lavet en masse genoptræning, og så holder jeg nogle foredrag engang imellem. Og så arbejder jeg på en træningsbog, så jeg laver lidt af hvert. Det bliver måske også lidt om mig, men det vil jeg også melde ud senere på sommeren, siger Joachim B. Olsen til sporten.dk

Og den udmelding som den bomstærke kuglestøder hentyder til, kan vise sig at blive en afgørende en af slagsen. På samme tid vil Joachim B. Olsen nemlig melde ud, om han kommer sig oven på sin diskosprolaps.

- Her i løbet af sommeren kommer jeg med en udmelding. Jeg melder det hele ud på én gang, hvad der skal ske. Jeg har en deadline for mig selv henover og sommeren, og den holder jeg lidt for mig selv.

- På det tidspunkt er jeg kommet så langt, at jeg ved, om det kan lade sig gøre at fortsætte, eller det ikke kan. Det kommer lidt an på, hvordan genoptræningen forløber, siger han.

Hvis ikke det lykkedes at komme tilbage, vil Olsen kaste sig over nye opgaver – blandt andet som forfatter.