KØB PLUS!

Jernmændenes superstjerne til København

Verdens mest vindende triatlet, australske Chris McCormack, kører Challenge Copenhagen til sommer

Verdens mest vindende triatlet, og formentlig også den mest karismatiske af slagsen, har kurs mod Danmark. Australske Chris McCormack stiller op i Københavns gader til sommer med planer om at vinde jernmandsløbet KMD Challenge Copenhagen.

Det bekræfter løbsarrangøren tirsdag.

- Det har været en drøm at få Chris McCormack med i vores løb lige siden vi arrangerede det første Challenge Copenhagen tilbage i 2010, og nu er det lykkedes. Macca er triatlonsportens superstjerne, og vi er glade for, at Macca vil køre i København til sommer. Han er en vinder og en fighter, en snu atlet og en mand, der har vundet alle verdens største løb på nær OL. Han er den mest spektakulære triatlet i verden, og han formår at slå sine modstandere på både fysikken og i det mentale spil, siger Thomas Veje Olsen, direktør for KMD Challenge Copenhagen.

Dermed kommer sportens ubetinget største stjerne til at udfolde sig på dansk grund. Chris 'Macca' McCormack er anerkendt som verdens mest vindende triatlet. Han har sejret utallige gange på alle sportens distancer. Blandt andet dominerede han i mange år den olympiske distance, inden han skiftede til den klassiske jernmand.

Her har han vundet adskillige løb og sat flere rekorder. Blandt hans største hører to sejre i den eftertragtede Hawaii Ironman og Chris McCormack kan således kalde sig dobbelt verdensmester.

- Det betyder meget for KMD Challenge Copenhagen at en mand som Chris McCormack kommer til start for han er en stor en personlighed og en fantastisk ambassadør for sporten. Det vil øge interessen for løbet i både Danmark og udlandet, og det er en blåstempling af den verdensklasseevent som KMD Challenge Copenhagen er. En Macca på startstregen vil give meget af omtale og liv omkring løbet, og vi forventer en øget interesse for at deltage i KMD Challenge Copenhagen. Vi har allerede solgt halvdelen af startpladserne selvom løbet først er i august, og med godt 800 pladser tilbage tror jeg, vi kan melde udsolgt inden senest i foråret, lyder det begejstret fra den danske løbsarrangør.