KØB PLUS!

Indisk stjerne til dansk liga

Virum-Sorgenfri Bordtennisklub henter inder, som mødte Michael Maze i Europa-Asien i weekenden

Spiller Virum-Sorgenfri Bordtennisklub kun en beskeden rolle i Stiga Divisionen, præsenterer klubben efter nytår et topnavn, som bliver den højst rangerede spiller på verdensranglisten i den bedste danske række.

Det er inderen Sharath Kamal Achanta, som på den netop offentliggjorte november-rangliste er nr. 79. I lørdags tabte han 1-3 til Michael Maze i Vandée i Frankrig i matchen mellem Europa og Asien.

Sharath Kamal Achanta deltog i OL i Athen og Beijing. Med sejren i single i Egypt Open i Cairo i 2010 blev han den første inder, der vandt en ITTF Pro Tour. Han har desuden vundet US Open og Commonwealth Games og var nr. 39 på verdensranglisten i august 2010.

– Achanta skal spille fire kampe i januar og februar og erstatter sin landsmand Sourav Saha, som rejser hjem til Indien, siger Poul Steffensen, formand for Virum-Sorgenfri Bordtennisklub.

Stiga Divisionen er nærmest oversvømmet af udenlandske spillere og holder et højt niveau med Roskilde og Københavns BTK som de i særklasse to bedste hold.

På den ny verdensrangliste er Michael Maze efter nederlaget i første runde i EM dumpet tre pladser tilbage som nr. 18. Næstbedste dansker er Roskildes Allan Bentsen som nr. 120.

Læs også: