KØB PLUS!

Hyldest fra gæsterne: Tillykke, Lasse!

Stjernerne ved Sport 2012 hylder BT Guld-vinder Lasse Norman

Kronprins Frederik: - Han fortjener prisen meget. Præstationen i sig selv en bedrift, men når man så tænker på hans alder, han er kun 20 år, så bliver det endnu større. Det er virkelig godt gået. At han så samtidig kan gøre det i en sportsgren, der er så meget domineret af englænderne, der var på hjemmebane, er fantastisk.

Kasper Hjulmand: - Fantastisk! Hans talent er indiskutabelt, og det, at han er nede og kommer op igen, viser, at han har det, der skal til.Frank Jensen: Han har en fantastisk personlighed. Han er en virkelig god ambassadør for dansk idræt og har en stor fremtid i cykelsporten.

Thomas Kristensen: - Jeg skulle lige sætte mig ind i, hvad det var, men det var rigtig flot af ham at vinde i en så alsidig idrætsgren.

Camilla Martin: - Fantastisk præstation, og jeg ser stadig billedet for mig af ham, hvor han er helt skrabet på den ene side.

Michael Rasmussen: - Han er en fornuftig ung mand, der tackler opmærksomheden godt. Omnium-guldet er kun starten på noget endnu større.

Rikke Møller Pedersen: - Fyyyyn! Fynsk power. I har slet ikke set nok til os endnu.

Jonas Høgh-Christensen: - Lasse Normans præstation var eksemplarisk. Han er ydmyg og kæmper som ind i helvede og træner som en gal. Han er et rigtig godt forbillede.

Lotte Friis: - Det var hans første OL, så alene det at få en medalje er fantastisk flot. Men det, som jeg bedst husker, er han styrt, hvor han kommer op og kæmper sig tilbage. Der viser han den fightervilje, som alle vi sportsfolk stræber efter.

Helle Thorning-Schmidt: - Det var en utrolig præstation. Det at han styrter, kommer op på cyklen igen og bevarer spændingen til det sidste. Det var en fantastisk oplevelse og en stor præstation.

Eskild Ebbesen: - Det var helt fantastisk at se, hvordan han kæmpede for det. Han gav sig ud over alle grænser, styrtede undervejs men kom op igen. Han er en rigtig fighter. Poul Erik Høyer: Det var fedt at opleve, hvordan han holdt lav profil op til OL og så undervejs udvikler sig til den helt store profil

B.S. Christensen: - Lasse Norman kommer til at nå rigtigt langt. OL-guld er flot, men han når hele vejen, fordi han har en unik evne til at kæmpe, når det ser værst ud.

Nicki Pedersen: - Vi idrætsudøvere sætter stor pris på det, Norman opnåede. Han åd sig selv op og vandt en fantastisk sejr. Det var årets bedste præstation i mine øjne.