KØB PLUS!

'Høflige' Thomas i vild MMA-kamp

Thomas Skov Gaardsvig, kendt som 'praktikanten' fra Anders Lund Madsens 'Det nye talkshow' og 'Høflighed på 100 dage' går i buret ved næste torsdags MMA-stævne på Radisson Blu Falconer.

Umiddelbart er lang vej mellem at forsøge at lære danskerne at opføre sig lidt mere høfligt over for hinanden og så gå i buret i en sport, hvor stort set alting er tilladt.

Men Thomas Skov Gaardsvig, der er kendt fra tv-programmer som Anders Lund Madsens 'Det nye talkshow' og 'Høflighed på 100 dage' har sagt ja til en kamp mod Jonas Schmidt, komikeren, der er inde i det rabiate flodhest 'Dolph' samt politi-satiren P.I.S., Politiets Indsats Styrke.

- Jeg har aldrig set en MMA-kamp live, men jeg ved, at det er voldsomt. Så det jeg frygter mest ved Jonas er, at han har samme planer for kampen, som jeg har. Min plan er, at jeg skal tæve ham. Men måske han også satser på at tæve mig. Vi har i hvert fald tænkt os, at det skal være så tæt på virkeligheden som muligt, siger Thomas Skov Gaardsvig i en pressemeddelelse.

Han forsøger at skærpe sine evner i den brutale sport med et træningspas torsdag -  kun en uge inden han for skal kæmpe mod Jonas Schmidt. Showkampen mellem de to kommer til at indgå i en ny programserie på DR, hvor Thomas Skov Gaardsvig prøver i alt ti forskellige sportsgrene.

Kampen er en af forkampene til MMA-stævnets hovedbegivenhed, titelkampen i letvægt mellem danske Cole Lauritzen og hollænderen Hyram Rodriguez.

Læs også: