KØB PLUS!

Her flyves ski-stjerne væk med helikopter

Det er uvist, om den amerikanske superstar, Lindsey Vonn, er færdig ved VM, før det reelt kom i gang efter et voldsomt styrt

Førstedagen af det alpine ski-VM, der køres i østrigske Schladming, begyndte med en langtrukken udsættelse af kvindernes Super G-konkurrence over flere timer på grund af tåge. Og endte med voldsom dramatik, da en af skisportens helt store stjerner blev ramt af et voldsomt styrt, da man endelig kom i gang med VM-løbet.

Uheldet gik ud over den amerikanske superstar, Lindsey Vonn, der blev udsat for et fælt styrt i kvindernes Super G-konkurrence. Amerikanerens styrt var så slemt, at en helikopter blev tilkaldt for at flyve den firedobbelte World Cup-vinder til behandling på hospitalet.

De første forlydender er, at Lindsey Vonn har skadet sit knæ, efter at hun på det nærmeste slog en saltomortale halvvejs nede af pisten, og ifølge nyhedsbureauet Reuters skreg amerikaneren af smerte efter sit dramatiske styrt.

Der er dog endnu ikke nogen meldinger om, hvorvidt Lindsey Vonns skade er så alvorlig, at hun er færdig i VM-sammenhæng.

Afviklingen af VM-løbet i Super G fortsatte, efter Lindsey Vonn var hjulpet væk fra pisten og fløjet til behandling.