KØB PLUS!

Her er sportens aprilsnare

Få overblikket over alle de historier, der var lidt for sjove til at være sande.

1. april er traditionelt dagen, hvor vi enten nyder at blive narret, at narre andre - eller måske bare grine lidt af de mange sjove historier, der bliver sluppet løs på Store Løgnedag.

Sporten.dk hjælper dig med at få overblikket over de mange historier, der i dag enten skaber smil, forbløffelse eller forvirring i sportens verden.

Lance Armstrong gør comeback i Vueltaen

Velonews.com fortæller, at Lance Armstrong igen gør comeback på den store klinge, når han vender tilbage for at køre Vueltaen til august. Han gør det kun for at skærpe cykelformen inden efterårets satsning på Hawaii Ironman, men som en kilde tæt på Armstrong siger:

- Lance er stadig sur over det, der skete i Tour de France 2010, og du ved, hvad der sker, når Lance bliver sur.

Læs mere her:

Brøndbys nye tivoli

Brøndby har fundet på en ny måde at tjene penge på, der skal hjælpe den skrantende fodboldforretning på vej. Om præcis et år åbner en permanent Eventpark ved siden af stadion:

- Eventparken bliver den største af sin slags i Nordeuropa. Det bliver et unikt mix af et kæmpe tivoli, fast kræmmermarked, lav-selv bolschefabrik og ikke mindst et 800m2 stort Brøndby Museum med effekter, videoer med mere fra alle de store bedrifter i klubbens historie, siger administrende direktør Jan Lockhart til brondby.com.

Læs mere her:

United flytter til New York

I England har Daily Mirror også en historie, der næppe består en løgnedetektor. Ifølge mirror.co.uk.har de amerikanske ejere af Manchester United besluttet at flytte fodboldholdet til New York, fordi det vil generere et større overskud. Til gengæld vil Glazer-familien sørge for, at de engelske United-fans får billige flybilletter, når de skal over Atlanten for at se hjemmekampene.

Læs mere her:

Nøgengolf er det nye hit

Dansk Golf Union ser stort potentiale i et samarbejde med Dansk Naturist Forbund. En kampagne med navnet 'Det bar' golf' skal munde ud i en række kurser for nudister, der vil spille golf, skriver golf.dk.

Læs mere her:

OL-håb pakket ind i vat

Storbritanniens guldmedaljehåb til OL på 5000 meter og 10.000 meter Mo Farah vil resten af foråret og sommeren kun træne iført en ny specialfremstillet dragt, der skal sikre, at han ikke bliver skadet. Det skriver The Sun, som fortæller, at den 200.000 kroner dyre dragt, der yderst er beklædt med vat, også har refleks-egenskaber, så han er sikker, når han træner på vejene om aftenen.

Læs mere her:

PostDanmark Rundt til Tyskland

I 2013 skal der skal køres prolog på den tyske side af grænsen, når cykelløbet Danmark Rundt begynder i Tyskland. Ifølge cykelmagasinet.dk vil nyheden af det grænseoverskridende cykelløb, som i øvrigt skal live-transmitteres på tysk tv komme ud på et pressemøde efter Flandern Rundt.

Læs mere her:

Kessler mister fingeren

Endelig er det et godt spørgsmål, om man skal tro på sporten.dks historie om Mikkel Kessler, der  skal have bortopereret en irriterende finger på grund en langvarig skade. Hvad tror du?

Læs mere her:

Læs også: