KØB PLUS!

Her er Årets Badmintonspiller(e)

Prisen som Årets Badmintonspiller 2012 går i år til to spillere. Ol-medaljevinderne Mathias Boe og Carsten Mogensen.

De begejstrede hele den danske badmintonverden, da de i sommer vandt sølv ved OL i London. Nu kan Carsten Mogensen og Mathias Boe glæde sig over mere metal til trofæskabet. Herredoublen er sammen kåret som Årets Badmintonspiller 2012.

 - Vi er selvfølgelig stolte af at vinde prisen. Det viser, at vi har gjort det godt, og hvert år, vi spiller, går vi efter den her pris, for det betyder, at vi er med helt fremme. Vi har vundet nogle gode sejre i år og leveret nogle gode resultater, og så er det selvfølgelig rart, når der følger en pris med, siger Carsten Mogensen.

Parret vandt også EM og Super Serie-finalerne i 2012, og netop nu topper de verdensranglisten. Prisen, der blev sikret i konkurrence med mixeddoubleparret .Joachim Fischer/Christinna Pedersen og stortalentet Viktor Axelsen, kommer derfor ikke som den store overraskelse.

Tidligere fredag aften vandt Carsten Mogensen Yonex Copenhagen Masters. Det skete dog uden Mathias Boe, der lå syg. Hans plads var i stedet overtaget af Mads Kolding.