KØB PLUS!

Elming: Jeg får svært ved at fortsætte

Massefyringerne på TV2 Sport betyder efter al sandsynlighed et farvel til stationens mest kendte ansigt.

Claus Elming ligner en færdig mand på TV2 Sport.

Så kontant lyder vurderingen fra manden, der fredag efter fredag byder op til dans i den varmeste sendetid.

Årsagen er, at MTG (Modern Times Group) har overtaget TV2s aktieandel i TV2 Sport. Det betyder ikke bare en navneforandring til TV3 Sport, men også en større udrensning, hvor angiveligt 25 af de i alt 45 medarbejder på kanalen skal ud.

- Det er sørgeligt, og som jeg ser det, får jeg svært ved at fortsætte, for jeg ville være reduceret til kun at skulle lave NFL. Det er en æra, der slutter her, siger Claus Elming til sporten.dk.

Claus Elming kunne i princippet godt være ansat på det kommende TV3 Sport. Men det ville indebære et brud med TV2, hvor Elming har slået sig op som en af landets mest genkendelige og vellidte underholdningsværter med 'Vild med dans' som hans absolutte gennembrud.

Noget fuldt overblik har den 43-årige tv-vært ikke over sin fremtid. Medarbejderne på det nu hedengangne TV2 Sport bliver orienteret om mere detaljerede fremtidsplaner for de enkelte medarbejdere. Og i sagens natur vil der rulle hoveder og kendte ansigter, når antallet af medarbejder skal halveres. Også derfor er Elming påvirket af situationen.

- Der vil altid være personlige skæbnehistorier i sådan noget. Og det er trist, når det går ud over folk, man har kendt igennem mange år, erkender Elming, der har favnet vidt og bredt i rollen som vært.

- Efter min mening forsøgte vi at lave Danmarks svar på ESPN (amerikanske sportskanal, red.). Og jeg har prøvet så mange ting lige fra VM i ishockey til Wimbledon og fodbold. Det har været et privilegium at kunne beskæftige sig med sport på allerhøjeste niveau, pointerer Claus Elming, som nu vil tage bestik af sin jobmæssige fremtid.
   
- Lige nu ved jeg ikke, hvad jeg kommer til at lave. Men jeg er heldigvis i en situation, hvor der nok skal vise sig noget.