Eddie 'The Eagle' gør comeback

Den britiske skihopper Eddie 'The Eagle' Edwards vender for en kort stund tilbage til skihop, når han skal lave en gæsteoptræden ved den klassiske firebakketurnering.

Eddie 'The Eagle' er nok en af de mest kendte tabende sportsmænd nogensinde. Han blev sidst i skihop-konkurrencen ved vinter-OL i Calgary i 1988, men hans personlighed og mod skinnede igennem, og han blev kendt over hele verden.

Han blev sidst i både 70- og 90 meter-konkurrencerne, men hans mangel på succes gjorde ham bare mere populær. Jo dårligere han gjorde det, jo mere elskede folk ham, og han blev en mediedarling, der deltog i flere talk-shows rundt om i verden.

Det var først meningen at Eddie 'The Eagle' skulle have været med ved den traditionsrige turnering i Garmisch-Partenkirchen den 1. januar men på grund af nogle problemer med forsikring, kunne det ikke lade sig gøre.

Nu er han dog i stedet blev inviteret til turneringen i Oberstdorf på søndag, der er første udgave af firebakketurneringen. Det er 17 år, at Eddie 'The Eagle' sidst var med i en turnering.

Han skal trods alt ikke deltage i hoppene med de nuværende stjerner indenfor skihop, men i en separat junior-turnering med navnet 'Beat the Eagle'. 

Læs også: