KØB PLUS!

Dommer om kvindehold: De er grimme

En svensk dommer ytrede sig kritisk på Twitter omkring udseendet et kvindehold i indebandy, han netop havde dømt.

Man skal efterhånden passe grundigt på før man skriver hvad man har på hjerte på internettet. Det må en svensk dommer sande, efter at han skrev flere negative udsagn både på Facebook og Twitter. Dommeren havde netop dømt en kamp mellem inde-bandy holdene Kristinehamn og Munkfors, der hører til i kvindernes næstbedste bandy-række i Sverige.

- Alle som spiller inde-bandy i Munkfors må have en eller anden form for damp, skrev dommeren efterfølgende på Twitter. Han fortsatte med at gå efter spillerne fra Munkfors.

- Det virker ikke til, at udseendet har førsteprioritet i Munkfors, skrev dommeren.

Ikke den smarteste idé, hvis man vil fortsætte sin dommergerning. Han er nu suspenderet indtil der falder afgørelse i sagen senere på ugen.

- Der er tale om en dommer der har vist utroligt dårlig dømmekraft, så enkelt er det. Der var ingen tøven fra vores side, siger Kenneth Ädelby, forbundschef for Värmlands inde-bandyforbund.

Kristinehamn vandt kampen 6-3, og der spekuleres nu også i, om kampen skal spilles om, da dommeren tilsyneladende havde et eller andet imod holdet fra Munkfors.

Læs også: