KØB PLUS!

Den bedste nytårskur: Sport mod tømmermænd

Den bedste kur mod tømmermænd nytårsdag er som bekendt masser af sport. Få overblikket over alle de sportsudsendelser, der i dag kan give dig en god start på det nye år.

Når man ligger og hård ondt af sig selv ovenpå en lang nytårsnat med for lidt søvn og for meget alkohol, er der to ting, der hjælper: Junk food og masser af sports-tv. I gamle dage var der kun skihop for Garmisch-Partenkirchen til at åbne året, og lige gyldigt hvor meget du prøvede, var det svært at holde interessen fanget for finske Matti Nykänen og hans dueller med østtyske Jens Weissflog. Medmindre kommentatoren da begyndte at underholde med historierne om finnens farverige privatliv, der lever op til alle fordommene om alkoholisme og vold.

Men i dag er udbuddet helt anderledes varieret. Sporten.dk giver dig her overblikket over de live-transmissioner, der kan gøre 1. januar til en tålelig oplevelse.

10.00 TV2 Sport, tennis, WTA Brisbane International

Desværre dummede Caroline Wozniacki sig og røg ud allerede i første runde til en kasakhstansk kvalifikationsspiller. Men til gengæld er der mulighed for et gensyn med Serena Williams, der møder franske Alize Cornet.

13.50 DR1 Skihop fra Garmisch-Partenkirchen

Klassikeren over dem alle. Se den for hyggens skyld, for tradtionen og fordi du ikke kan se andet end DR. Favoritten hedder Gregor Schlierenzauer.

13.40 6eren, West Bromwich-Fulham

West Bromwich er en af sæsonens helt store overraskelser. Se om de fortsat kan bide sig fast i toppen med en sejr hjemme over Fulham.

15.45 6eren, Wigan-Manchester United

Er Anders Lindegaard tilbage i målet hos United? Næppe. Men det kan alligevel blive spændende at se, om den røde maskine også makulerer bundholdet Wigan og fortsætter marchen mod mesterskabet.

16.00 Eurosport, Langrend World Cup - sprint fra Münstertal i Schweiz

Tredje etape af Tour de Ski er en sprint. Lige nu føres etapeløbet af russeren Maxim Vylegzjanin hos mændene med norske Petter Northug nede på tredjepladsen, 16 sekunder efter sammenlagt. Men i dag er det en opgave for specialisterne, og her kan svenske Emil Jönsson overraske. Hos kvinderne har polakken Jusstyna Kowalczyk lagt sig klart i spidsen efter de to første etaper.

17.45 SVT 1, Alpin World Cup, slalom fra München i Tyskland (fortsætter på SVT2 18.00)

Hvis det helst skal nedad bakke, sørger svensk tv for underholdningen med World Cup-slalom fra München. Favoritterne er henholdsvis Aksel Lund Svindal og Tina Maze.

18.25 6eren, Southampton-Arsenal

Så er der igen udsigt til mange mål. Sidst Arsenal var på banen, blev Newcastle besejret 7-3. Så mange scoringer bliver der næppe i dag, men kedeligt bliver det ikke, når Arsenal fortsat jagten på de point, der skal bringe dem tilbage i top 4.

19.00 Eurosport, tennis, ATP fra Doha

Der er også mulighed for at se herretennis i dag. David Ferrer er førsteseedet i nytårsturneringen i Doha.