KØB PLUS!

Carolines golfkæreste får kæmpecheck

Rory McIlroy vandt sin anden turnering i år, da han sejrede i Shanghai Masters efter omspil.

Han forstår at slå til på de rigtige tidspunkter, Rory McIlroy. Golfspilleren, der er kæreste med Caroline Wozniacki, har med søndagens sejr i Shanghai Masters vundet to af de største turneringer i verden i denne sæson.

Først gaflede han en førstepræmie på 1,44 millioner dollar (cirka 7,6 millioner kroner) ved US Open i juni måned, og med sejren i turneringen Shanghai - som har den højeste førstepræmie af alle - er han blevet yderligere to millioner dollar (10,5 millioner kroner) rigere.

Men det holdt hårdt for nordireren, der ellers begyndte sidstedagen med et forspring på tre slag. De forsvandt dog hurtigt, og McIlroy måtte derfor i omspil med amerikaneren Anthony Kim.

Her sendte begge spillere bolden i bunkeren, men det var McIlroy, der kom bedst ud af den igen.

Dermed fik han igen lov at prøve at blive hyldet efter en turneringssejr efter nogle måneders pause.

- Jeg har været tæt på i to eller tre turneringer og er to gange blevet nummer to og to gange blevet nummer tre, så heldigvis lykkedes det at gå hele vejen.

- Det er min fjerde titel i alt og min anden i år, og jeg føler faktisk, at jeg burde have vundet flere, siger McIlroy.

Caroline Wozniacki var efter sin tidlige exit ved WTA-finalerne i Istanbul fløjet til Shanghai og var derfor til stede, da kæresten blev hyldet som vinder.

Shanghai Masters er i øvrigt ikke en del af hverken PGA Tour eller European Tour, og derfor tæller sejren hverken på penge- eller verdensranglisterne eller for den sags skyld i Ryder Cup-sammenhæng.

/ritzau/

Læs også: