AV: Karrieren synes slut for historiens bedste MMA-kæmper

Den brasilianske MMA-legende og tidligere verdensmester Anderson Silva blev natten til søndag alvorligt skadet, da han under sin kamp mod Chris Weidman brækkede benet på bizar vis.

Over hele verden havde fans set frem mod kampen med stor spænding. Den brasilianske superstjerne Silva tabte den første kamp til Weidman, og lørdagens revanchekamp var derfor udset som 'årets kamp' i den rå sport. Det blev den desværre langt fra.

Allerede et minut inde i anden omgang af kampen brækkede Silva benet. Brasilianeren forsøgte sig med et spark på sin modstander, men amerikaneren fik pareret forsøget. Uheldigvis for Silva resulterede kontakten i et flækket skinneben. På den langsomme gengivelse kan man se de frygtelige billeder af benet, der brækker midt over, inden Silva falder faldet i gulvet i store smerter.

De triste billeder kan være det sidste kampsportstilhængere verden over får at se til legenden i ottekanten. 38-årige Anderson Silva med kælenavnet 'edderkoppen' fra Sao Paolo i Brasilien har høstet masser af hæder i sin karriere, og mange eksperter kalder ham sågar den bedste kæmper i sportens historie.

SE DEN VOLDSOMME SKADE HER:

I MMA eller mixed martial arts er skader og ulykker en del af legen. Det konstaterer UFC-præsidenten Dana White tørt.

- Han har været fantastisk, måske den bedste nogensinde. Det er en ulykkelig måde at slutte på, men det er en del af spillet, sagde han umiddelbart efter kampen.

Læs også: