Den syvdobbelte Tour-vinder tæt på podieplads i legendarisk amerikansk halvmarathon

Afgørelsen på de amerikanske dopingmyndigheders sag mod Lance Armstrong lader vente på sig. Indtil videre er den syvdobbelte Tour de France-vinder udelukket fra at deltage i de fleste konkurrencer i USA og resten af verden.

Blandt andet har arrangøren af triatlon-løb - WTC - forbudt ham at stille op til verdensmesterskaberne senere på efteråret.

Det forhindrer dog ikke den hårdnakkede 'Tourminator' i at stille op i og dominere løb af mindre skala.

Lørdag løb han det velrenommerede og bjergrige amerikanske halvmarathon 'Golden Leaf Half Marathon' med mål i skisportsbyen Aspen.

De 21,1 km bliver løbet midt i et skisportsområde på bjergveje, hvor deltagerne skal overvinde adskillige højdemeter.

På den alt andet end flade rute løb Lance Armstrong i mål som nummer fire - små fire sekunder efter nummer tre. Armstrong løb i mål i tiden 1.30:51.

- Morede mig fantastisk ved at løbe halv marathon her til morgen, lød det fra Armstrong på Twitter.

Eks-cykelrytteren stillede selvfølgelig op med startnummer syv.