Ankerdal: Lidt for overlegen Rørsig

Morten Ankerdal forstår ikke, at Dansk Spils informationschef, Thomas Rørsig, kalder hans tv-program "Ankerdal på News" for plat.

TV2-journalisten Morten Ankerdal lader sig ikke gå på af den kritik, som Danske Spils informationschef, Thomas Rørsig, efter torsdagens debatprogram "Ankerdal på News" har fremført i medierne.

- Kritikken preller af. Jeg forstår ikke, hvorfor han kalder det plat, og at jeg skulle have videregivet udokumenterede oplysninger til seerne, siger Morten Ankerdal og tilføjer:

- Jeg har to navngivne fodboldtrænere, der fortæller, at Danske Spils oddssættere ved flere lejligheder har videregivet deres oplysninger til trænerkolleger. Hertil kommer, at jeg har talt med yderligere fire, der ikke ønsker at få deres navne frem. Det kan man da ikke kalde for udokumenteret.

Morten Ankerdal synes, at Thomas Rørsig bør kigge indad.

- For mig virkede det som om, han mødte uforberedt frem til interviewet. Rørsig skal se at finde ud af, om Danske Spil har et problem med sine oddssættere, siger Morten Ankerdal, der bemærkede, at Thomas Rørsig i interviewet blev både højrøstet og sur.

- Når man går til folk på den måde, som jeg gjorde, er der en risiko for, at de bliver utilfredse. Det har jeg det ikke specielt skidt med. For første gang i meget lang tid møder Danske Spil kritik. Den synes jeg, Rørsig tackler med lidt for stor overlegenhed, siger Morten Ankerdal.  

Læs også: