KØB PLUS!

52-årige Hauth i comeback

Trådte til i Stiga Divisionen, da man manglede en spiller

I en alder af 52 år tog Lars Hauth endnu en tørn for sin gamle klub, Virum-Sorgenfri Bordtennisklub. Dét med alderen tager man afslappet i familien.

Lars’ onkel, legendariske Freddy Hansen, var 58 år, da han i sin tid gjorde comeback for Virum-Sorgenfri. Endda med en ny hofte.

Lars Hauth tabte sine to singler i Stiga Divisionen mod Vedbæk, men Virum-Sorgenfri hev alligevel et uventet point hjem. Efter singlerne var stillingen 4-4, og Vedbæk vandt den afsluttende double med to bolde i afgørende sæt.

Virum-Sorgenfri skulle have givet inderen Achanta Sharath Kamal debut, men han er først klar fra næste runde. Han er nr. 71 på verdensranglisten, men har været helt oppe som nr. 39 efter sejren i de åbne egyptiske mesterskaber i 2010. Han er den første indiske vinder af en ITTF Pro Tour.

Vedbæk var uden Mie Skov, som var optaget af Spanish Open, hvor hun i anden runde røg ud efter otte matchbolde mod Galia Dvorak. I Stiga Divisionen har Danmarks bedste kvindelige bordtennisspiller slået fem mandlige spillere i sine elleve kampe.

Roskilde og Københavns BTK er i særklasse i Stiga Divisionen, hvor Vedbæk skiller sig ud ved at have en kvindelig spiller og være det eneste rene danskerhold.