Der er tale om rufferi for flere millioner kroner. Sådan lyder det fra Aalborg Politi, som i disse dage er ved at afslutte efterforskningen af en 46-årig tidligere massagepige fra Aalborg-forstaden Klarup.

Kvinden er sigtet for i en årrække at have drevet mindst fire massageklinikker. Vicekriminalkommissær Jørgen Jensen har arbejdet med sagen, siden politiet ved en hemmelig aktion i september sidste år ransagede den 46-årige kvindes bordelkæde med afdelinger i henholdsvis Aalborg, Randers, Viborg og Århus.

»Sagen efterforskes stadig, så vi kan ikke sætte beløb på endnu. Men det er absolut en omfattende sag. Den største her i Aalborg. Der er tale om rufferi for flere millioner kroner,« fastslår Jørgen Jensen.

Den 46-årig kvinde har i ludermiljøet i lang tid været kendt for at stå bag nogle af landets mest veldrevne massageklinikker, der bliver lanceret via internettet under fællesnavnet »Club Kristina«.

Her er der billeder af de letpåklædte piger, prislister, og kunderne har mulighed for at chatte om de forskellige massagepigers ypperligheder.

B.T. forsøgte i går at få en kommentar fra den 46-årige kvinde, der bor med sin mand og børn i et stille villakvarter, hvor eneste snert af luksus er den splinternye BMW i carporten. Hun ønsker dog ikke at fortælle om sit arbejde som bordelejer.

»Jeg har ikke noget at sige. Min advokat har forbudt mig at tale med journalister,« siger hun efter samråd med den kendte Viborg-advokat Morten Wagner, der skal være hendes forsvarer i den kommende retssag.

»Det er bestemt ikke noget, jeg spinder guld på. Jeg opfatter det som et helt almindeligt arbejde, hvor der skal knokles for at få en løn hjem,« har hun tidligere fortalt.

Massagepigerne lejer sig ind for en dag, hvorefter de næste dag arbejder fra et andet bordel. Vicekriminalinspektør Jørgen Jensen oplyser, at politiet har rejst sagen, fordi daglejen er alt for høj.

»Hun må jo ikke tjene på pigerne. Gør hun det, så er det rufferi,« siger Jørgen Jensen, der ikke vil oplyse dagleje-prisen for den 46-åriges bordeller.

B.T. har imidlertid snakket med en 43-årig massagepige fra Kolding, der er kendt under kunstnernavnet »Lisbeth«. Efter flere års erfaring fra miljøet vurderer hun, at daglejen for at komme ind på et bordel ligger mellem 300 og helt op til 2.800 kr.

»Der er stor forskel. Her hos os tager vi 400 kr., men andre steder skal man slide hårdt på lagnerne for at få betalt lejen.

Der er også steder, hvor bagmændene snyder pigerne og først bagefter kræver et stort beløb ind. På den måde bliver pigerne tvunget til at arbejde gælden af,« fortæller Lisbeth, der af hensyn til familien ikke ønsker sit rigtige navn frem.