KØB PLUS!

Thorning tilbudt milliard-rabat i EU

Efter at to danske regeringer igennem en årrække har argumenteret for, at Danmark betaler for meget til det europæiske fællesskab og truet med at nedlægge veto mod EUs budget er Danmark nu på vej ind i klubben af europæiske rabat-lande.

Tidligt fredag morgen fremlagde EUs præsident Herman van Rompuy et oplæg til en ny syv-årig budgetaftale, der indeholder en rabat på Danmarks indbetalinger på en milliard kroner. Danmarks kontingent nedskrives kontant med 130 mio. euro om året i den næste syv år, og desuden nyder Danmark godt af, at Holland, Østrig og Sveriges EU-rabatter reduceres. Det skriver b.dk.

Reduktionen i de øvrige rabatlandes rabatter, betyder samtidig, at den samlede rabatmængde falder, hvilket har været et krav fra især Italien og Frankrig

Afstemning

Men Socialdemokraternes EU-ordfører, Jens Joel, understreger, at rabatten ikke er hjemme endnu.

EU-ekspert forudser fortsatte kampe for rabat

- Der er ikke noget, der er sikkert, før forhandlingerne er afsluttet. Men vi har gode argumenter for, hvorfor vi skal have en rabat, og hvorfor vi ikke skal betale for de andre landes rabatter, siger han til Berlingske Nyhedsbureau.

- Det, der ligger på bordet lige nu, er et skridt i den rigtige retning, både når det drejer sig om rabat, et mindre EU-budget og det danske krav om, at vi skal bruge pengene lidt klogere, fortsætter han.

EU-landenes forhandlere kan fra fredag morgen komme med indsigelser til kompromisforslaget fra Herman Van Rompuy.

Er det en stor sejr for Danmark, hvis det lykkes at få 1 mia. kr. i EU-rabat?

Deltag i debatten herunder.

Din kommentar

Kommentarer

Helles handel

Skrevet af Johannes Nielsen, Søndag den 17. februar 2013, 12:58

Hej.
I skriver, at Helle fik 1 milliard kr. for at gå med til en indskrænkning på 1.4 milliard til landbruget.
Men hænger det sådan sammen, og hvor ved I det fra? Jeg har brug for at få det bekræftet eller afkræftet.
Er det ikke snarere sådan, at det med nedsættelse af støtten er uafhængig af den opnåede rabat.
HVor får vi noget at vide om det?
Med venlig hilsen JOhannes

Helles handel

Skrevet af Johannes Nielsen, Søndag den 17. februar 2013, 12:58

Hej.
I skriver, at Helle fik 1 milliard kr. for at gå med til en indskrænkning på 1.4 milliard til landbruget.
Men hænger det sådan sammen, og hvor ved I det fra? Jeg har brug for at få det bekræftet eller afkræftet.
Er det ikke snarere sådan, at det med nedsættelse af støtten er uafhængig af den opnåede rabat.
HVor får vi noget at vide om det?
Med venlig hilsen JOhannes

Hvornår vågner den danske befolkning dog op???

Skrevet af Hansen, Tirsdag den 12. februar 2013, 15:17

Politikerne vader rundt som en flok "Zombier", de aner simpelthen ikke noget som helst om, hverken hvordan samfundet fungerer eller hvad de har med at gøre, og deres sleske lakajer journalisterne er lige så evnesvage, og har reduceret sig selv til mikrofonholdere og oplæsere, af et dikteret manuskript af politikernes løgnefabrikanter spindoktorerne!

Nej vågn nu op danskere, hvad med at "i selv" begynder at bruge den indvendige side af hovedet, “OG TÆNKER JER OM”, for eksperter, økonomer, journalister og politkerne har ikke den slags evner!

Vi skal ud af den europæiske røverorganisation, lige som den engelske og tyske befolkning nu også kræver det, EU og de rabiate, udemokratiske og teknokratiske tyveknægte i EU, er ikke løsningen på noget som helst, “de er derimod selve det politiske, økonomiske og udemokratisk europæiske problem”, hele Europas nedtur startede i 1972, lige så snart EF afstemningen var gennemført, og en totalt voldtaget dansk befolkning havde stemt “ja” til dette Hitlerske projekt!

At Danmark og flere andre lande har et økonomisk underskud er ren manipulation, fake meningsmålinger, RETORIK, FUP, LØGN OG SVINDEL, det er så let som at klø sig selv, der hvor ryggen bliver fræk, at skaffe milliarder til dagpenge og velfærd!

Smatsoen Margrethe Vestager skal bare jages ned til Bruxelles og kræve de 40 milliarder tilbage, som Margrethe og Helle har foræret væk af de skatteplagede danske skatteborgeres penge, og endda helt uden et folkeligt mandat, til den ødsle og gældsplagede "elites" lande i Sydeuropa “Grækenland, Spanien, Italien m.fl.”

http://politiken.dk/udland/ECE1474308/danmark-skyder-40-milliarder-krone...

Det er utroligt at danske politikere S og SF i særdeleshed, vil plyndre de dårligst stillede danskere med en så asocial politik, og så skal man se at få sparket Mette Frederiksen, Annemette, Corydon og alle de andre udemokratiske og asociale politikere ud af folketinget, den slags bums fører en destruktiv politik til skade for den danske befolkning, hvornår begynder S og SF’s folketingsgrupper at følge det parlamentariske grundlag de er valgt på?

Desuden kan en udmelding af forbryderorganisationen EU, spare det danske samfund for 18 Milliarder + de årlige budgetterede stigninger, i 2012 ca. 21 milliarder i 2013 ca. 25 milliarder!

http://www.business.dk/oekonomi/danmarks-bidrag-til-eu-vokser-lystigt

Desuden vil en løsrivelse fra Euroen kunne gøre Danmark til et nyt Schweiz, et "Eldorate" for hele den Europæiske økonomiske elite, i stedet for som nu med den førte politik, at ende som et land, der mest af alt kan minde om en lille klat byggesjusk, på vej til den nærmeste skrotplads, hvor svært kan det være?????

aftalt spil vorherre bevar mig vel Helle

Skrevet af Br, Søndag den 10. februar 2013, 21:41

Nej Det er aftalt spil og komedie fra Helle,hun spiller skuespil,og man kan se på hende hun står og smågriner, gu ved om det er af os alle sammen hun griner af.Men den milliard som Danmark fik, har vi jo slet ikke fået ,hvis det regnes rigtig ud,de tages andet sted fra,desuden hvad har det ikke kostet for hele den stab folk, hun har til at gøre det hele for sig,for det er i alt fald ikke hende der har gjort det, det kan hun simpel hen ikke finde ud af selv,og det var aftalt på forhånd det hele,så det gir jeg ikke meget for.Håber ikke nogen falder for det.Hun står bare der som en anden dronning .Så nej det skal hun som ikke roses for, heller ikke det.

:-)

Skrevet af Michael pedersen, Mandag den 11. februar 2013, 00:00

Ja, det gør lidt ondt:-)

Selvfølgelig

Skrevet af Michael pedersen, Søndag den 10. februar 2013, 21:10

Er det da en triumf for Helle. Fordi alle sagde at hun ikke kunne.
Derfor må det da være fedt for hende at bare gøre det.

Ingen grund til begejstring, tværimod.

Skrevet af Ejner Petersen, Søndag den 10. februar 2013, 15:24

Ja efter sigende fik DK en rabat på 1 milliard, men landbruget måtte bløde 1,4 millard. Hvordan det det fremstå som en sejr. Lad os få alle tal.

hjælp

Skrevet af emil, Søndag den 10. februar 2013, 14:25

http://www.erepublik.com/en/referrer/manudivi

gratis browser spil, som er en næsten tro kopi af virkeligheden. Arbejde, krig, politik, handel mm. daglig brug 5 min og op efter.
Hvis du kan lide strategi spil, er dette lige noget for dig
virtuelle danmark behøver din hjælp

10-2-2013. De RadiGale og Socialisterne har ødelagt Danmark.

Skrevet af Nemesis, Søndag den 10. februar 2013, 11:21

Hvordan var det Jørgen Reenbergs sang lød: "For vi sætter til på Gyngerne, og mister resten på Karusellen!"

Han ramte det politiske system lige på kornet!!!

Vollsmose er et eksempel på, hvad pengene bruges til:

Gratis bus og koncerter til indvandrere 2.844.402 kr.

Morgenvækning til trætte elever 1.880.855 kr.

Bedre image 11.421.411 kr.

Markedsføring 4.385.000 kr.

Tre konsulenter 6.040.692 kr.

(Herunder ekstremisten Asma Abdol Hamid), drift 9.596.542 kr.

Forsøg på hindre hærværk 3.821.641 kr.

BonBon-Land mv. I ALT 58.482.279 kr.

(Jyllands-Posten, 18-2-2012).

Alene på boligforbedringer i ghettoer blev der brugt 48 mia. i
1993-2011 og afsat 11 mia. fra 2012.

(den korte Avis 21-2-2012).

SANDHEDEN SKJULES

Socialminister Karen Hækkerup og regeringen har aflyst den
indvandringsundersøgelse, som den tidligere regering og Dansk Folkeparti søsatte for at belyse indvandringens økonomiske og
kulturelle omkostninger.

NU ER DEN TID HELDIGVIS FORBI, UDTALER HUN. (TEKST_TV, 4-1-2012)

LANDSFORRÆDER ER HELE REGERINGEN.

Mediemanipulation!!!

Skrevet af Hansen, Søndag den 10. februar 2013, 10:39

Det er jo rablende vanvittigt, at medierne fremturer med at Helle kommer hjem med en milliard, kendsgerningerne er jo at hun kommer hjem med et underskud på mellem 1 og 2 milliarder, og jeg tror det var et indlæg i BT, hvor de skrev giv nu Helle ros Løkke, sig mig engang er BT ansatte totalt evnesvage, eller er de slet ikke i stand til at regne?

Hvis interesser er det BT og andre medier varetager, det kan jo da i hvertfald ikke være befolkningens interesser, når de i den grad fokuserer på en sådan skandale, det virker mere som om BT og alle andre mediers objektivitet er blevet en by i Rusland!!!!

Nej

Skrevet af Michael pedersen, Søndag den 10. februar 2013, 11:27

Dansk landbrug mister måske(ingen ved det) Men Danmark har da lov at søge de midler der nu skal bruges til forskning og grøn vækst.
Det er det helt geniale, der er ikke de store jobvækst muligheder i landbrug.
Men det er klart at hvis du har en stor gård og har mistet en masse penge på valutahandel, så er det (måske) dårligt nyt.
men for Danmark og Europa er det godt nyt.

Hold da op

Skrevet af John Olsen, Søndag den 10. februar 2013, 16:26

Ja, hold da op hvor de glæder sig i Grækenland, Spanien, Irland, Italien og Portugal over alle de geniale genier der styrer økonomien i Europa. Nu kan man da rigtig se hvordan jobvæksten kommer til at gå hånd i hånd med øget grøn vækst, der bare vokser sig stor og kærne sund i hele europa området, og en forskning der slår alle tiders rekorder. Det eneste de mangler lige nu er et stort Socialdemokrati der ledes af et Radikalt tante parti der er eksperter i at søge Eurokraterne om millionvis af euro. Så skal det nok gå!? Og hold da op det er også godt nyt!?!

?

Skrevet af Michael pedersen, Mandag den 11. februar 2013, 00:09

Mener du at Danmark, Sverige Og TYskland bare skal eftergive dem deres gæld uden betingelser.
de har jo selv brugt pengene.

Nej skylder man må man betale

Skrevet af John Olsen, Mandag den 11. februar 2013, 08:10

Nej ...Alle de lande der har stukket snablen ned i pengetanken, må naturligvis betale hver en euro plus renter tilbage.

Det er som om nogle politikere i syd europa forventer en økonomisk redning uden konsekvenser. At de kan få rednings lån uden at skulle koncentrere sig synderligt om tilbage betalings pligten. De bygger deres utrolige optimisme på, at lånegiverne ikke bare frygter, men desværre hver dag er direkte bange for, at det hele fører til et gigantisk økonomisk europæisk kaos, der unægteligt vil føre til forskellige økonomiske fælles mønt sammenbrud. Med den pistol for panden er der da desværre også mange banker der har indgået særdeles dårlige tilbagebetalings forlig med især Grækenland, der har medført både større og meget store økonomiske tab til følge. Hvilke skatteyderene i sær i Tyskland men også herhjemme nu også mærker konsekvensen af.

Hold da op

Skrevet af John Olsen, Søndag den 10. februar 2013, 16:24

Ja, hold da op hvor de glæder sig i Grækenland, Spanien, Irland, Italien og Portugal over alle de geniale genier der styrer økonomien i Europa. Nu kan man da rigtig se hvordan jobvæksten kommer til at gå hånd i hånd med øget grøn vækst, der bare vokser sig stor og kærne sund i hele europa området, og en forskning der slår alle tiders rekorder. Det eneste de mangler lige nu er et stort Socialdemokrati der ledes af et Radikalt tante parti der er eksperter i at søge Eurokraterne om millionvis af euro. Så skal det nok gå!? Og hold da op det er også godt nyt!?!

VI HAR MISTET 400 MIO

Skrevet af Karen, Søndag den 10. februar 2013, 09:58

Vi bliver ført bag lyset af regeringen igen!!!!

Vi får 1 mia i nedsættelse af vor betaling - - - - MEN

til gengæld MISTER vi 1,4 MIA i tilskud - - - !!!

Det er da vist et dårligt bytte

Danmark sparer 1 milliard

Skrevet af Per Nielsen, Søndag den 10. februar 2013, 10:47

Skatteyderne i Danmark sparer 1 milliard kroner. Dansk landbrug mister et tilskud på 1,4 milliarder skattebetalte kroner. Det kan da kun blive en besparelse for samfundet. Og landbruget, ja de vil stadig være Danmarks bedst stillede bistandsklienter.

Idioter i massevis med elendig kommentarer

Skrevet af j. andreasen, Søndag den 10. februar 2013, 01:54

jeg stemmer ikke på socialdemokratiet.

men jeg synes da, det er godt vi nu skal betale 1 milliard mindre til EU.

Til de tosser herunder som kommer frem til, at Danmark netto mister 400 millioner kan jeg kun konstaterer, at de skolepenge der er brugt på jer er spildte penge.

Jeres tåbelige regnskab med, at landbruger får 1,4 milliard mindre ville jo have været en realitet alligevel. Da alle landbrug i EU vil få mindre fremover.

Landbruget har siden vi kom med i EU været de største nasserøve som bruger 30% af EU budget. Landbruget er samtidigt dyremishandlere og de forurener vores have og ødelægger grundvandet ved at overgøde.

Større danske landbrug får årligt millionstøtte fra EU og ansætter østarbejdere til kr. 65,-- i timen

Jeg synes til gengæld ikke at den tudeabe fra Socialdemokratiet, som råber op om, at nu skal Løkke rose Thorning, hvorfor skulle han det ?

På trods af der er krise i landet, så har disse sindsyge Radikale/socialedemokrater/SF og Enhedslisten åbnet op for at der kommer flere og flere uduelige asylansøgere og østarbejdere ind i Danmark, som koster os lang mere end 1 milliard kroner.

Byt denne sindsyge regering ude hurtigst muligt og start med at give dem et signal til det kommende kommunevalg.

Regeringen sagde det ikke ville ændre ved asylreglerne da de tiltrådte, men i øjeblikket vælter disse nasserøve ind over grænserne i uformindsket styrke forde regeringen har gjort det lettere at føre "koner" familie som ingen uddannelse har til Danmark.

Vi har rigeligt af disse nasserøve i landet. 60% af alle indvandrere fra ikke-vestlige lande er på socialhjælp i Danmark og samlet set er der nu over 500.000 af dem i Danmark som langsomt kvæler landet økonomisk.

Idioter i massevis med elendig kommentarer

Skrevet af j. andreasen, Søndag den 10. februar 2013, 01:54

jeg stemmer ikke på socialdemokratiet.

men jeg synes da, det er godt vi nu skal betale 1 milliard mindre til EU.

Til de tosser herunder som kommer frem til, at Danmark netto mister 400 millioner kan jeg kun konstaterer, at de skolepenge der er brugt på jer er spildte penge.

Jeres tåbelige regnskab med, at landbruger får 1,4 milliard mindre ville jo have været en realitet alligevel. Da alle landbrug i EU vil få mindre fremover.

Landbruget har siden vi kom med i EU været de største nasserøve som bruger 30% af EU budget. Landbruget er samtidigt dyremishandlere og de forurener vores have og ødelægger grundvandet ved at overgøde.

Større danske landbrug får årligt millionstøtte fra EU og ansætter østarbejdere til kr. 65,-- i timen

Jeg synes til gengæld ikke at den tudeabe fra Socialdemokratiet, som råber op om, at nu skal Løkke rose Thorning, hvorfor skulle han det ?

På trods af der er krise i landet, så har disse sindsyge Radikale/socialedemokrater/SF og Enhedslisten åbnet op for at der kommer flere og flere uduelige asylansøgere og østarbejdere ind i Danmark, som koster os lang mere end 1 milliard kroner.

Byt denne sindsyge regering ude hurtigst muligt og start med at give dem et signal til det kommende kommunevalg.

Regeringen sagde det ikke ville ændre ved asylreglerne da de tiltrådte, men i øjeblikket vælter disse nasserøve ind over grænserne i uformindsket styrke forde regeringen har gjort det lettere at føre "koner" familie som ingen uddannelse har til Danmark.

Vi har rigeligt af disse nasserøve i landet. 60% af alle indvandrere fra ikke-vestlige lande er på socialhjælp i Danmark og samlet set er der nu over 500.000 af dem i Danmark som langsomt kvæler landet økonomisk.

Spring ud Andressen

Skrevet af John Olsen, Søndag den 10. februar 2013, 08:40

Det nytter ikke at du går der og putter med det Andressen. Det er tydeligt du er en forfinet skabssocialdemokrat. Få nu fred med dig selv og spring ærligt ud. Det vil blive en sand befrielse for dit sande jeg, når du finder sandheden fra dit dybe indre. Bare spørg Mette Frederiksen, der i så mange år før hun blev minister "kæmpede for det arbejdende folk"! Husk en lykkelig idiot der kan regne den ud er bedre end en ulykkelig tosse der slet ikke kan regne.....

til grin

Skrevet af jannik, Lørdag den 9. februar 2013, 21:33

Tillykke Helle, nu har du gjort det værre for landbruget jubii båt nakke

Før vi var medlem af EU, havde vi et skide godt velfærd, idag bruger vi ca. 15 millarder på udlændinge og bruger ca. 12 millarder på EU.

Havde vi selv beholdt alle de penge, ja så havde vi stadig et super godt velfærd, som vores forældre er skykd i:) tak for det.

Men Helle du går ind for at smide penge ud, fordi du vil have din næse så langt oppe i EU R.., gid du må få en alvorlig sygdom, så du kan prøve hvordan det føles at kæmpe.

MvH sclerose patienten.

?

Skrevet af Michael pedersen, Lørdag den 9. februar 2013, 22:10

I 1972 var der 26000 hjemmehjælpere, i 2010 var der 100.000 ansat i hjemmeplejen.
Men er enig i at der sikkert er flere der klager idag.

FØJ

Skrevet af Olsen, Lørdag den 9. februar 2013, 20:51

Gucci pigen har sejret af helv... til!! 1 milliard i rabat. Til gengæld mister vi så ca. 1,5 milliarder i landbrugsstøtte med prisstigninger på fødevarer til følge. Hvem betaler - ja det gør den almindelige dansker squ. Sejr - gud fader bevar os. Giv den kælling 10 kolde tæer i r*ven hurtigst muligt!!!

hjælp

Skrevet af emil, Lørdag den 9. februar 2013, 18:40

http://www.erepublik.com/en/referrer/manudivi

gratis browser spil, som er en næsten tro kopi af virkeligheden. Arbejde, krig, politik, handel mm. daglig brug 5 min og op efter.
Hvis du kan lide strategi spil, er dette lige noget for dig
virtuelle danmark behøver din hjælp

TAK FOR LORT HELLE T.

Skrevet af Jens Poulsen, Lørdag den 9. februar 2013, 17:11

Jo, det lykkedes Helle T. at skaffe en formindskelse af DKs bidrag på 1 mia, tilgengæld får vi så nu 1.4 mia mindre i støtte....

Hvor er Helle T. bare dygtig .... NOT ...

Dansk landbrug giver direkte arbejde til 140.000 - men det er så ikke Helle T. vælgere (er der nogen der er det ...?) ... og derfor er beskeden til dem: Fuck you ...

Ja

Skrevet af Michael Pedersen, Lørdag den 9. februar 2013, 19:15

Dansk landbrug gør, Danmark gør ikke.
Der er ikke de store muligheder for at skabe Jobs i landbruget, derfor er det bedre at bruge pengene på forskning og grøn vækst.

Skuespil

Skrevet af Peder, Lørdag den 9. februar 2013, 16:54

Hvis nu Helle havde fået en milliard rabat - så ville milliarden jo bare gå til u-landsbistand. Politikerne vil jo ikke hjælpe danskere.

Som jeg har forstået

Skrevet af Michael Nielsen, Lørdag den 9. februar 2013, 11:52

så har HTS's store success været at vi spare 1 milliard, ved at betale 1.4millarder.

Altså kostede HTS's success os 400millioner.

Godt gået!!!!
(sarkasme forkommer).

Dvs

Skrevet af Michael pedersen, Lørdag den 9. februar 2013, 15:11

At du mener at det havde været bedre at hun ikke havde fået 1 mia i rabat, sådan at vi havde mistet 1,4 mia kr.??

Det er da godt at EU vil bruge pengene til forskning og grøn vækst, istedet for at støtte et urentabet landbrug med færre og færre jobs.
Dert er inden for de områder at de fremtidige jobs ligger, også for Danmark.

Hvilken rabat?

Skrevet af John Olsen, Lørdag den 9. februar 2013, 09:30

Hvor finder man et større fup nummer? Hvorfor bliver socialdemokraterne ved med at tro, at danskere er så nemme at snyde? Inden for den sidste uge fortæller Mette Frederiksen, at det er et kæmpe fremskridt når de syge fremover kun kan få sygedagpenge i 26 uger!? Og vrøvler så videre om noget hun slet ikke selv forstår et kuk af.

Og vores statsminister står i ramme alvor og fortæller stolt til alle der gider høre. At det er en rigtig god forretning, når der betales 1,4 milliarder kroner fra den slunkne statskasse, for at få en milliard kroner tilbage igen til statskassen?! Hun kan sørme regne den statsminister?! Ovenikøbet ser det så ud til, at denne øvelse kommer til at koste arbejdspladser og flere på understøttelser, og hertil virksomheds konkurser i millionklassen. Det er jo ikke raketvidenskab der skal til for at regne ud, at det ikke bare er inden for hele landbrugs området det økonomisk såvel menneskeligt vil gå hårdt ud over, med alt hvad der dertil hører. Nej, nedturen fortsætter over til andre dele af den økonomiske sektor som vil medføre konkurser i milliard klassen. Herudover vil konsekvenserne af dette negative milliard regnskab få en lang række særdeles alvorlige økonomiske kreditforenings- og bank krak/tab også i milliard klassen. Der igen skal føre til økonomisk "redning" til denne sektor, med venlig hilsen fra alle de danske skatteydere. Så spørgsmålet til statsministeren er, hvilket rabat er det lige du har opnået at fået igennem?