SarahW
Sarah Williams og hendes mand på deres bryllupsdag i 2011. Foto: CATERS NEWS
SCORNED BRIDE SELLS WEDDING DAY
Her ses 32-årige Sarah og 33-årige George på deres bryllupsdag i 2011. Sarah sælger nu ud af sit bryllupsdress, efter hun angiveligt fangede sin mand i at være utro. Hun fandt eftersigende et brev til hans elskerinde. Sarah Williams, der er fra Newcastle-Upon-Tyne, fik ifølge hende selv knust sit hjerte, men sælger nu ud af de ting, som de fik til brylluppet for at give hende og børnene en dejlig ferie. Moderen til tre hævder, at hun fandt brevet til elskerinden i mandens arbejdstaske, og efterfølgende smed ham ud. Her seks måneder senere har hun dog valgt at tage konsekvensen af sit fund og altså sælge alt fra parrets store dag, inkl. bryllupskjolen, hendes diamant-tiara, samt forlovelses- og vielsesringen online. Foto: CATERS NEWS

32-årige Sarah Williams troede, hun var lykkelig gift, lige indtil hun fandt et brev i sin mands taske. Nu udstiller hun sin mands utroskab ved at sælge alle sine bryllupsting på internettet.

Det skriver britiske The Daily Star.

De to blev gift tilbage i 2011, men for godt et halvt år siden fandt Sarah Williams ud af, at hun ikke var den eneste kvinde i sin mands liv.

»Jeg ledte helt uskyldigt efter en skruetrækker, som jeg troede var i hans arbejdstaske, og der faldt jeg over hans kærlighedsbrev,« forklarer Sarah Williams til The Daily Star.

Det blev hurtigt klart for Sarah, at brevet var til en elskerinde.

»Mit hjerte var knust. Det (brevet red.) handlede om, hvor fantastisk denne her kvinde var, hvor meget han glædede sig til en fremtid med hende, og hvordan det var den første af mange fødselsdage, de ville tilbringe sammen,« fortæller hun til The Daily Star og tilføjer, at hendes mand havde underskrevet brevet med 'Din Mr. Grey'.

Utro 1

Sarah Williams konfronterede sin mand med brevet, og ifølge hende indrømmede han med det samme, at han havde en affære.

Nu har Sarah Williams søgt om skilsmisse og har erklæret, at hun vil af med alt, der minder hende om parrets bryllupsdag.

Derfor sælger hun nu for godt 120.000 kr. - heriblandt en bryllupskjole til godt 17.000 kroner. Håbet er, at pengene også skal være med til at finansiere en rejse for hende og hendes tre børn.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook