De spiste sammen, sov sammen, rejste sammen, arbejdede sammen. Selv alle deres venner var fælles. Men den 11. august sov Rudi Nielsens livsledsager gennem mere end 50 år ind. Harald Nielsen døde af  prostatakræft.

Rudi Nielsen er fattet, men samtidig bevæget, da hun få dage efter begravelsen i detaljer fortæller om sin afdøde mand, den tidligere fodboldstjerne 'Guld-Harald' - en af de største danske fodboldspillere gennem tiderne.

Læs hele dette lange interview med Rudi Nielsen HER:

Læs også:

Læs også:

»Jeg vil ikke sidde derhjemme og sørge. Vi syntes jo begge, at livet er en gave, man skal have noget godt ud af, mens man er her. Jeg føler stadig, jeg har en masse at give, og at jeg kan gøre en forskel, det er også i Haralds ånd, at jeg fortsætter, hvor han slap,« siger hun med tanke på bl.a. deres fælles virksomhed og Eventyr-teatret, der udvikler unge skuespiller-talenter, og som parret støttede finansielt.

Her ses Guld-Harald med sin elskede Rudi Nielsen, der blev kendt som Mie i 'Far til fire'
Her ses Guld-Harald med sin elskede Rudi Nielsen, der blev kendt som Mie i 'Far til fire' Foto: Birthe Melchiors
Vis mere

Rudi Nielsen tror ikke, at hun nogensinde får lyst til at finde en ny mand:

»Det har vi aldrig talt om, og det ville ligge os begge meget fjernt. Jeg glæder mig selvfølgelig på andres vegne, hvis de finder lykken igen. Tosomhed er bedre end ensomhed, det er der ingen tvivl om. Men hvis du har haft den store kærlighed, så er det vanskeligt, at den kommer igen. For nogen sker det heldigvis, og det er jo forståeligt nok, at man har lysten til at finde en ny, fordi man så kan opleve noget sammen, som man kan dele med en anden, det er f.eks. trist at rejse at alene. Jeg synes, det er dejligt for dem, der møder en nummer to, men jeg tror aldrig, det sker for mig. Jeg kommer til at være alene resten af livet. Harald fylder jo alt,« siger hun.

Læs mere I BT PLUS om, hvordan Rudi Nielsen forestiller sig fremtiden uden Harald, om kærligen og det helt specielle bånd mellem de to. KLIK HER - det koster kun 29 kr. per måned - første måned er gratis (uden binding).

I BT PLUS finder ud også flere artikler om parret, om Harald Nielsens liv og tusindvis af andre artikler, guider mv.