- Guuud, der sidder han. Dér med stråhatten.
Tro fans, der i går var mødt op ved Tivoli i København, var nærmest i ekstase, da forsangeren i U2 rullede vinduet ned i den store sorte Audi og skrev autografer.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>- Hvor er det godt at se jer. Hvordan har I det, udbrød irske Bono til sine tro fans, mens han griflede kruseduller ned på papirlapper, cd-covers og tyggegummipapir.

Efter et par timer i selskab med Helle Thorning-Schmidt (S), den amerikanske ambassadør James P. Cain, udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) og 1.500 danske erhvervsfolk, forlod den verdenskendte rockstjerne i går Tivolis Koncertsal i højt humør. Bono var inviteret af Børsens Executive Club for at tale frihandel og social ansvarlighed for klubbens medlemmer.

Fik du lært dem en masse?

- Det var et godt arrangement, og vi fik diskuteret nogle spændende emner. Danmark er et fantastisk land, og I behøver ikke at lære en masse, sagde Bono til B.T.

Er du tilfreds med Danmarks hjælp til den tredje verden?

Lynvisit i Danmark
- Danmark har altid ydet stor hjælp. De seneste år er der sket en tilbagegang med ulandsbistanden. Så jeg var her også for at sørge for, at det ikke fortsætter.

Den berømte forsanger var kun på lynvisit i Danmark.

Normalt besøger Bono sin gode veninde Helena Christensen. Men ifølge B.T.s oplysninger er den smukke fotograf og supermodel i New York. Bono fløj derfor direkte videre til Tyskland, hvor han i morgen modtager den tyske mediepris af den tidligere udenrigsminister Joschka Fisher.

cpe@bt.dk

De mange fans var lykkelige, da Bono i går rullede vinduet ned og skrev autografer efter sin tale i Tivoli. Foto: Claus Bech