Eventyret om Stripperkongens piger er slut. Stripperne beskylder Preben Jørgensen for at have snydt dem for tusindvis af kroner.

  • Rønnebærene er sure
  • Behandl pigerne ordentligt

    De glade dage er forbi for Stripperkongen. Hans prinsesser har forladt ham. Færdig med kælne kys og kram. Slut med bare babser og blåøjede blondiner.

    Eventyret om Stripperkongens piger er ved at nå vejs ende. Men i modsætning til andre eventyr ender dette ikke lykkeligt. Tværtimod.

    Det ender i en retssal. Med stripperkongen Preben Jørgensen på anklagebænken. Og hans nu forhenværende stripperpiger som de forurettede.

    Beskyldninger om snyd og svindel fyger i sommerluften. Pigerne føler sig udnyttede. Men nu er det slut.

    Kronprinsessen blandt Stripperkongens piger, Simone Madsen, 34, lægger ud og hiver Preben Jørgensen i retten. Efter sommerferien mødes de foran en dommer.

    Og flere af de andre strippere overvejer alvorligt, om de skal følge i hendes fodspor.

    »Jeg vil simpelthen ikke finde mig i den måde, som Preben har behandlet mig på. Var det ikke for mig og de andre strippere, havde han aldrig nogensinde tjent så mange millioner kroner, som han gjorde på os, når vi smed tøjet rundt på landets diskoteker, sexmesser og markedspladser.

    Jeg har ikke noget imod, at han tjener penge. Men når jeg opdager, at han snyder mig, bliver jeg gal. Nu har jeg i over et år ventet på at få betalt penge for en modelopgave. Selv om jeg har rykket flere gange, sker der ikke noget. Preben er totalt ligeglad. Men det er jeg ikke,« fastslår Simone, da B.T. møder hende en lun sommerdag på en café i Odense.

    Simone har hyret den kendte advokat Peter Hjørne, der blandt sine klienter tæller så prominente folk som Pia Kjærsgaard, rockeren Jørn Jønke Nielsen og nazisten Jonni Hansen.

    Nu bliver det hans opgave på vegne af den veldrejede stripper at tage en verbal juridisk boksekamp med stripperkongen Preben Jørgensen. Simone orker det ikke mere.

    »Jeg er dybt skuffet over Preben. Det har altid været fest og farver. Men nu bagefter kan jeg se, at det kun har handlet om én ting. Han skulle tjene penge. Mange penge,« lyder det fra Simone, der ikke længere arbejder for Stripperkongen og hans firma Scandinavian Showcenter. Og heller ikke kommer til det i fremtiden.

    »Om han så stillede med en million kroner, ville mit svar være nej, nej og atter nej,« griner hun.

    Det var et modeljob for buksefirmaet F. Engell sidste sommer, der fik benklæderne til at sprække mellem Simone og Preben Jørgensen.

    Ifølge kontrakten skulle Simone have 12.000 kr. for opgaven. De 9.000 kr. fik hun udbetalt kort efter opgaven var slut. Men de sidste 3.000 kr. har hun aldrig set en krone af. Trods flere rykkere.

    »Nu lyder 3.000 kr. ikke af så meget. Men det er lige så meget princippet. Jeg vil have de penge, vi har aftalt.

    Men endnu værre er det, at det job er et eksempel på, hvordan Prebens pengegriskhed er gået helt over gevind. Det viser sig nemlig, at Preben har fået 35.000 kr. for opgaven. Heraf skal jeg have 12.000 kr. Resten scorer han. Det svarer til, at han snupper totredjedel af honoraret.

    Det er så groft. Kutyme i branchen er, at agenten får 20 pct. af honoraret, når det handler om modelopgaver, og 15 pct. når vi er ude at strippe. Men Preben snupper altså 66 pct. Og så nægter han at betale mig hele det beløb, som han selv har skrevet under på, at jeg skal have. Preben havde heller ikke på forhånd fortalt, hvor meget han fik for opgaven.

    Havde jeg vidst det, havde jeg aldrig accepteret 12.000 kr. og ladet ham score 23.000 kr.,« siger en oprørt Simone, mens turisterne i centrum af Odense kigger langt efter den lyshårede pige med de fremtrædende fortrin.

    Jo, hun er ikke glemt, selv om det snart er år siden, at hun sammen med de andre strippere sørgede for høje seertal hos TvDanmark, da et TV-hold fulgte pigernes gøren og laden både på og ikke mindst uden for scenen.

    I dag er Simone i stald hos sin tidligere kollega Christel Adler Gall, der selv har hængt strippertøjet på bøjle og kastet sig ind i konkurrence med sin gamle chef, Stripperkongen Preben Jørgensen.

    Udover Simone har hun taget en række af de andre strippere og modeller med over i sit firma, Personal Entertainment.

    Blandt de mere kendte piger er Camilla, Kimmi, Tequilla, Maria Fisker og Miss Lia, der på det nærmeste blev verdenskendt, da Told & Skat måtte acceptere, at hun kunne trække udgifterne fra, da hun fik pumpet sine bryster op til en D-skål.

    Alligevel har flere af pigerne indtil for nylig optrådt med fotos på Scandinavia Showcenters hjemmeside, selv om de ikke i månedsvis har haft opgaver for Stripperkongen, og flere af dem udtrykkeligt har bedt om at få fjernet deres fotos.

    »Det er drønirriterende og direkte svindel, fordi mange kunder fejlagtigt tror, at vi stadigvæk samarbejder med Preben.

    Jeg har oplevet eksempler på, at nogle kunder har ringet og bedt om at få mig til en opgave. Herefter har beskeden lydt fra Preben, at jeg var på ferie, eller at jeg ikke ønskede opgaven.

    Det er ren chikane, og udelukkende et forsøg fra Preben på at give mig et dårligt ry. Andre gange har Preben sendt en anden pige ud end hende, der var bestilt.

    Så bliver kunderne selvfølgelig sure, når de står med huset fuldt af gæster, men ikke har fået den pige, de havde ventet,« siger Simone.

    Men selv om Stripperkongens »gamle« piger nu er pillet af hjemmesiden og erstattet af næsten 70 nye ansigter, der alle håber at blive en del af kongens nye hof, er både Simone og Christel ved at falde ned af stolen, da B.T. viser dem hjemmesiden fra deres gamle chef.

    »Jamen, det er ganske utroligt. April er ikke hos Preben mere. Hun er også hos mig.

    Men Preben har truet hende med, at hun skulle betale for at få fjernet sit foto. Kira er rejst til USA, Brina er stoppet, Anett har ikke strippet i fem-seks år, Anne-Mette er stoppet. Det samme er Rachel, Tanya, Milla og Shannon.

    Vi kan blive ved. Det er ufatteligt. Op mod 15-20 af pigerne på hjemmesiden arbejder ikke for Preben længere.

    Alligevel lancerer han dem, som om de er hans piger. Det siger alt om den måde, han arbejder på. Seriøst er det i hvert fald ikke,« lyder det hovedrystende fra Christel og Simone.

    To af Stripperkongens piger - der har vendt kongen ryggen.