DR P3 radioprogrammet LOL.dk har sat sig for at finde Danmarks bedste vittighed. Lytterne har frit lejde til at ringe ind med deres værste jokes.

P3 programmet LOL DK har fået voldsom kritik for at lukke op for dybt racistiske og sexistiske vittigheder i radioen. Alibiet er ifølge værterne, at man leder efter den bedste vittighed i Danmark.

Berlingske har transskriberet vittigheder, som er fortalt i løbet af programmets såkaldte »Frit lejde,« hvor lytterne kan ringe ind. Her er et udpluk fra tre dages udsendelser. Døm selv:

Onsdag 12. juli 2017 kl 11

Vært: Vi har en meget simpel mission hen over sommeren. Vi har præcis fire uger til at finde Danmarks bedste vittighed.

Brian (lytter): I kender godt det der med kvinder, ikk’ å. De siger, at mænd ikke kan multitaske. Men man kan jo både spille pik til pornofilm og holde øje med døren på samme tid.

Kristoffer (lytter): Jørgen Leth ligger og knepper en thailænder bagfra. Så banker hun tænderne op i sengegavlen og flækker to tænder. Så siger han: »Jeg skal nok betale for to nye tænder.« Så kigger hun på ham og siger: »Det er bare mælketænder.«

Patrick (lytter): Hvad er ligheden mellem en neger og en motorsav? De arbejder begge to bedst med kæde på.

Tirsdag 11. juli 2017 kl 11

Cecilie (lytter): Hvad kalder man en neger, som er blevet solbrændt? En brunsviger.

Kevin (lytter): Hvad er bedre end syv babyer i et træ? Én baby i syv træer.

Michael (lytter): Hvorfor kunne Stevie Wonder ikke læse? Han var sort.

MANDAG DEN 10. JULI KL 11

Søren (lytter): Hvad hedder verdens klogeste blondine? Golden retriever.

Mikkel (lytter): Hvad kalder man en blondine i en Ferrari? Ekstraudstyr.

Mathias (lytter): Hvordan får man en blondine til at brække næsen? Man sætter en pik under et glasbord. En blondine går ind i en dildo-forretning og spørger ekspedienten: “Hvad skal du have for den hudfarvede?” Ekspedienten siger: “Den skal jeg have 50 kroner for.” Blondinen: “Hvad skal du så have for den grønne?” Ekspedienten: “Den er lidt mere fancy pancy. Den skal jeg have 100 kroner for.” Blondinen: “Nåå...hvad med den blanke deroppe?” Ekspedienten: “Det ved jeg ikke helt. Prøv lige at vent to sekunder. Hey NAVN (kan ikke høre navnet). Hvad skal du have for din termokande?”

Jesper (lytter): En brunette kommer kørende ud ad landevejen og stopper ved en mark med nogle får. Hun går hen til hyrden og siger: »Hvis jeg nu kan gætte, hvor mange får du har på din mark, må jeg så ikke få få et af fårene?«. Hyrden siger: »Jo, det må du godt.« Hun gætter vildt på 427 og rammer rigtigt. Så hun tager et af fårene, og hyrden stopper hende, da hun er på vej over mod sin bil, og siger: »Hey! Hvis jeg nå kan gætte din originale hårfarve, må jeg så få min hund igen?«

Mathias (lytter): Hvad er ligheden mellem en blondine og en stegepande? De får begge to pølsen til at sprøjte.

Martin (lytter): Hvorfor kan en blondine ikke stå på vandski? Det er, fordi de spreder benene, når de bliver våde.

Vært: Hvad kalder man en truende ko? Muuu-slim.

Frederikke (lytter): Hvorfor stod der 17 blondiner ude foran et diskotek? Fordi man skulle være 18 for at komme ind.