Kerry Grist har ikke opgivet håbet om at finde sin søn i live selvom det er 16 år siden han forsvandt. Nu opfordrer hun Madeleine McCanns forældre til at blive ved med at lede

Den 21 måneder gamle Ben Needham forsvandt i 1991 fra den græske ferieø, Kos. Men hans mor Kerry har ikke mistet håbet om en dag at blive genforenet med sin søn, og opfordrer Madeleines forældre til at blive ved med at lede efter deres datter.

Kerry Grist har været igennem det samme mareridt som Madeleines forældre gennemgår lige nu og forstår om nogen deres fortvivlelse. Derfor henvender hun sig til McCann familien via Sky News for at vise sin medfølelse og støtte.

- Bliv ved med at gøre det I gør. I gør det godt, siger hun til til Gerry og Kate McCann.

I et følelsladet interview med Sky fortalte hun at hun aldrig havde opgivet håbet om, at finde sin søn i live, selvom det er 16 år siden, at han forsvandt.

- Jeg føler meget med Gerry og Kate og det traume de gennemgår lige nu, siger hun.

Hun fortalte, at det kun var tre år siden, at hun havde taget beslutningen om at fortsætte med at leve sit liv så normalt som muligt.

-Fordi du har andre børn omkring dig og mennesker, der har brug for dig, er du nødt til at tvinge dig selv ud af depressionen, siger Kerry.

Selv har hun levet i et følelsmæssigt kaos siden sønnen Ben forsvandt.

-Det er et sandt mareridt, siger hun.

Samtidig har sagen om lille Madeleines forsvinden været med til at sætte nyt fokus på hendes egen sag.

- Madeleine kampagnen har hjulpet 'Ben kampagnen'. Det, at endnu et barn er forsvundet har været med til huske folk på, at Ben måske stadig er derude et sted, forklarer hun og understreger:

'Jeg vil blive ved at leve, men jeg holder aldrig op med at lede'.

Samtidig opfordrer hun Gerry og Kate McCann til aldrig at opgive håbet om at finde deres datter og den kampagne, de har sat i gang for at hjælpe med at finde hende.

-Jeg kan se styrken i deres ansigter, siger hun.