Når Maria Hirse i dag begynder sin nye karriere som brevkasseredaktør på ugebladet Ude og Hjemme, er der vægt bag ordene, når hun skal råde om livets hårde spørgsmål.

For bag det glitrede billede af værten fra Lykkehjulet, gemmer sig en tragisk historie, der giver hendes meninger vægt. Som den ene af tre børn i en fattig familie, blev hun ofte udsat for mobning i det rige Allerød.

»Næsten alle mine klassekammerater kom fra velbjergede familier. Så jeg var et let offer for deres mobning,« siger Maria Hirse til Ude og Hjemme.

ØMobningen var så omfattende, at hun tre gange måtte skifte skole, men hver gang flyttede problemerne med. Til sidst - i en alder af 12 år - forsøgte den fortvivlede pige at begå selvmord.

»Det var ikke bare et råb om hjælp. Jeg ønskede faktisk at dø. Jeg kan huske, at jeg tænkte, at hvis livet ikke havde andet at byde på, så gad jeg ikke spilde mere tid på det,« siger Maria Hirse til Ude og Hjemme.

Hun blev dog reddet i sidste øjeblik, selvom det absolut ikke gjorde hende taknemmelig.

»Jeg fik faktisk en mindre depression, da jeg vågnede op. Jeg følte mig totalt mislykket. Jeg kunne åbenbart ikke engang finde ud af at tage mit eget liv,« siger hun.

Senere måtte hun kæmpe med et lavt selvværd, der resulterede i anorexi, som hun selv fik kæmpet sig ud af.

I dag bor hun i Odense efter bruddet med Peter Asschenfeldt og er blevet kæreste med TV2s underholdningsredaktør Jakob Mejlhede.

Asschenfeldt er fortid til trods for, at de har datteren Victoria sammen.

»Vi har ikke ret megen kontakt med hinanden mere. Vi indså begge, at hvis vi skulle videre med vores liv, måtte vi bryde forbindelsen,« siger Maria Hirse til sin nye arbejdsplads.