Efterforskerne i sagen om den forsvundne, engelske pige Madeleine McCann øjner nyt håb, efter at en kræftsyg pædofil alligevel gerne vil tale med efterforskerne.

LÆS OGSÅ: Her er de 48 spørgsmål Kate ikke vil svare på

Den pædofile Ray Hewlett, der på tidspunktet for hendes forsvinden i Portugal befandt sig nær gerningsstedet, har ifølge de private efterforskere i sagen nu sagt, at han gerne vil snakke med dem.

Den engelske avis The Mirror har opsøgt den kræftsyge, 64-årige mand ved et hospital i Aachen i Tyskland, hvor han forsikrede, at han intet havde med pigens forsvinden at gøre, men da gerne ville tage en snak med de detektiver, som arbejder for Madeleines forældre.

- Jeg har ikke gjort noget forkert, sagde den blege mand fra sin kørestol til avisens reporter.

Tidligere har han ellers afvist at tale med de to tidligere politimænd, som forældrene har hyret til at forsøge at opklare sagen. De to efterforskere var på vej tilbage til Storbritannien, men har ifølge avisen nu besluttet endnu en gang at opsøge Ray Hewlett for at få ham i tale.

Han har påkaldt sig efterforskernes interesse, fordi han som kendt pædofil var på camping med sin familie kun en times kørsel fra ferieområdet Praia da Luz i Portugal, hvor Madeleine forsvandt for to år siden.

Ifølge en talsmand for McCann-familien vil det ikke blive oplyst, hvor eller hvornår efterforskernes afhøring af Ray Hewlett vil finde sted. Samtidig interesserer efterforskerne sig også for at undersøge en række andre sex-overfald i Algarve-området på turisters børn.

LÆS OGSÅ: Her er de 48 spørgsmål Kate ikke vil svare på