Lars Løkkes hustru tømte i raseri en flaske vand ud over en TV 2-journalist på valgaftenen

Bølgerne gik højt den sommeraften i år, da der var valg til Europaparlamentet. Politikerne flokkedes om Lars Løkke Rasmussen (V), der i den kogende varme landstingssal holdt tale.

I dagene op til valget havde medierne hamret løs på Lars Løkke, der stod midt i en ny tøj- og bilagssag. Valget blev en stor lussing til Venstre.

Mens Lars Løkke Rasmussen holdt tale, hældte hans hustru, Sólrun Løkke Rasmussen, en flaske vand ud over TV 2-journalisten Anders Langballe.

Det fremgår af den omdiskuterede Løkke-portrætbog, ‘LLR’, der udkommer mandag. Journalisten mærker, at vandet driver ned af hans ben, og hans jakkelomme er fuld af vand.

- Han kigger op og ser, at Sólrun Løkke Rasmussen er på vej væk fra ham med en tom vandflaske i hånden, skriver forfatterne, BT-journalisterne Andreas Karker og Thomas Nørmark Krog.

- I TV2-redaktørens sind er der ingen tvivl om, at Løkkes kone lige har tømt en halv liter vand ned i hans lomme, står der.

Sólrun Løkke Rasmussen afviser i dag kategorisk beskrivelserne i bogen med situationen med Anders Langballe.

- Jeg har ikke nogen situation med ham. Jeg ved ikke, hvad han har gang i og hvor gammel, han tror jeg er. Hvad bliver det næste så?, siger hun til BT.

Du har altså ikke hældt vand ned af hans bukser, som der står i bogen?

- Nej, det har jeg ikke. Jeg ved ikke, hvad I kan tillade jer at sige næste gang, men det er meget mærkeligt, det her.

Kan det tænkes, at du er kommet til at hælde vand på ham ved et tilfælde, der var meget trængsel?

- Ja, der var meget trængsel. Det skal jeg ikke kunne udelukke. Vi blev jo mast op af de der trapper. Der var mange mennesker. Men at stå og sige, at jeg hælder vand på ham, det synes jeg er for langt ude, lyder det fra Sólrun Løkke Rasmussen.

I bogen 'LLR' fortæller Lars Løkke selv for første gang om sine tanker og oplevelser under partiets krise i forsommeren 2014.