Den kun et halvt år gamle baby Emil Danvad har nu fået sin helt egen hjemmeside. hvor man kan se de seneste billeder af den lille tvangsfjernede dreng og hans handicappede forældre, der besøger ham. Deltag i debatten her

Emil blev fjernet fra sit hjem, da han var kun 5 uger og én dag gammel. Kommunen havde i fire uger overvåget hans handicappede forældre i deres eget hjem.

Dorte og Henrik Danvad sidder begge i kørestol efter trafikuheld, og havde glædet sig til et nyt kapitel i deres liv med lille Emil, men efter de fire ugers observation af forældrene og Emil, fjernede Familieafdelingen i Frederikssund Kommune deres baby med få timers varsel.

I følge kommunen havde drengen det dårligt, og Henrik og Dorte kunne ikke varetage hans fysiske og psykiske behov.

Forældrene mener, at kommunen er løbet fra deres løfter om hjælp i hjemmet, til Emil og forældrene., og at overvågningen har påvirket situationen meget negativt. Siden 8. marts har forældrene forgæves forsøgt at få deres dreng tilbage. Han har siden været placeret på observationshjemmet Munkerup, og bliver i dag overflyttet til en privat plejefamilie.

Her må hans forældre for fremtiden kun besøge ham to timer én gang om ugen.

BT har fulgt sagen tæt i de sidste uger. Læs artiklerne her. Se Emils nye hjemmeside her: http://www.123hjemmeside.dk/Baby-Emil/

Deltag i debatten her