Den unge studerende Léopold Hecht var tirsdag offer for bomben, der ramte Maelbeek-metrostation i Bruxelles. Nu er den unge mand død af sine kvæstelser.

Han er dermed det andet navngivne offer, der er blevet offentliggjort siden et terrorangreb tirsdag ramte den belgiske hovedstad Bruxelles og dræbte mindst 34 og sårede mindst 250.

Léopold Hecht var jurastuderende ved University of Saint-Louis-Bruxelles, og universitetet har selv offentliggjort den triste nyhed på sin Facebook-profil, skriver det belgiske medie Nhet Nieuwblad.

'Han er et af de uheldige ofre for den barbariske handling, der blev begået den 22. marts på metrostationen Maelbeek. Der er ingen ord, som kan beskrive vores forfærdelse over nyheden. Alle vores tanker er hos hans familie og slægtninge,' skriver universitetets rektor Pierre Jadoul blandt andet på universitetets Facebook-profil, hvor han også fortæller, at der vil blive holdt et minuts stilhed for Léopold Hecht de kommende tre dage.

Onsdag blev der også sat navn på 37-årige Adelma Marina Tapia Ruiz fra Peru, som omkom efter de to eksplosioner, der ramte Zaventem-lufthavn i Bruxelles tirsdag kort før, at en bombe sprang på Maelbeek-metrostation.

Oversigt over eksplosionerne i Bruxelles.
Oversigt over eksplosionerne i Bruxelles. Foto: Ritzau Grafik
Vis mere