»Ingen skal opleve det samme som mig.«

Det er en gammel kliché, at man må lide for skønheden, men nu har en række kvinder alligevel fået nok, efter en hypet og populær brystholder har efterladt dem med blå mærker og hudafskrabninger.

Den stropløse BH hedder 'lace up bra', og den er blevet promoveret af flere amerikanske kendte, som Amber Rose, Holly Hagan og Blac Chyna, men selvom den giver brysterne et tiltrængt løft, så er det altså ikke uden omkostninger.

'jeg har aldrig i mit liv oplevet så meget smerte. Den BH du ser her, er den, der er skyld i det, og jeg håber at ingen skal opleve det samme. Jeg kommer aldrig til at købe sådan en BH igen,' skriver Jami Catherine Moran Jessop i et opslag på Facebook, hvor hun har delt billeder af de skader, hun har på brysterne efter brug.

Opslaget er blevet delt over 67.000 gange, og hun er langtfra den eneste, der har haft dårlige oplevelser med brystholderen, selvom den er blevet promoveret som et 'must have' for kvinder.

Tidligere har Instagram-brugeren Emily Boring fremvist sine skader, efter hun ville teste BH'en.

'Det tog mig 45 minutter at tage denne her fu***ng BH af, og jeg har ellers tidligere brugt BH'er med klister, hvor der ikke har været nogle problemer,' skriver hun.

Hun kontaktede efterfølgende firmat bag, Insta Curve, men den eneste hjælp de ville give hende var at råde hende til at være mere forsigt næste gang.