Bob Hoffmann havde gemt 8.000 dollars svarende til 55.000 kroner i sin gamle orange skjorte. Det vidste konen bare ikke, da hun ryddede ud i skabene for at donere til en genbrugsbutik.

»Jeg havde aldrig troet, at nogen ville kigge der«, fortæller Bob Hoffmann til lokalmedie Orange County Register.

Planen var, at parret skulle på en romantisk ferie til Italien, så Bob havde, som en overraskelse, sparet en masse penge sammen i løbet af de sidste seks år på en hemmelig bankkonto.

gravid

Et par uger tidligere havde et nærtstående familiemedlem kontaktet Bob, fordi familien stod til at blive smidt ud af deres lejlighed. Derfor hævede han sin ferieopsparing for at hjælpe familiemedlemmet. Kontanterne blev gemt i en gammel orange skjorte, som hang bagerst i skabet.

Et par dage efter kørte hans hustru Linda Hoffmann ned til den lokale genbrugsbutik med en masse gammelt tøj, hun havde sorteret ud. Der gik bare to dage, inden det gik op for Bob, at hun havde afleveret skjorten med pengene.

Han fortalte sin kone om pengene der lå gemt, og så tog de hurtigt af sted til genbrugsbutikken, mens de stressede over, hvad der måske var sket med de mange penge.

fingere

»Bob er normalt et ekstremt stærkt menneske, men på vejen derover græd han. Jeg har ikke set ham være så oprørt, siden hans forældre døde«, fortæller Linda Hoffmann.

De ansatte ledte igennem alt det nye tøj, de havde fået indleveret - men uden held. Parret måtte køre hjem uden pengene.

Tidligt næste morgen fik familien Hoffmann et uventet opkald fra en af de ansatte fra butikken. Hun havde ledt hele butikken igennem efter den orange skjorte og havde fundet den, med kuverten og de mange penge i.

faceb242

Linda tilbød genbrugsbutikken en kæmpe donation, men butikken nægtede at tage imod. I stedet fik hun lov til at betale for pizza til den næste personalefest.

Familien, som Bob havde tænkt sig at hjælpe, fik lov at blive i deres lejlighed. Derfor kunne Bob og Linda bruge pengene til drømmeferien i Italien. De har nu sat pengene i banken.

SMS

Hitter på Facebook