I Øksnehallen i København 16-19. oktober 2003

Humor, underholdning, debat. Forfattere, designere, stylister.

Mode, musik, mad. Interviews, shows, foredrag.

Kun for Kvinders messe har det meste for både krop, sjæl og hjerne.

Mød Hollywoods creme-konge Ole Henriksen. Tjek Bjørn Borg Underwears herre-modeller. Lær at fuldspartle væggene derhjemme og at skifte dæk på bilen. Nyd hjemmelavet chokolade, eksklusiv te eller snup en smoothie. Lyt til Erann DD, Maria Montell og stjernepigen Gudrun.

Vælg og vrag mellem provokerende foredrag, spændende interviews, sjove stande, flotte shows og meget mere.

Frisør-dronningen Gun-Britt er bare én af mange, der tilbyder gode fif og vejledning. Og hver dag kan man blive gjort lidt lækrere af make-up artisten Minna Ingerslev.

Når make-up'en sidder rigtigt, kan du få gode råd om dit job og din karriere og få styr på din økonomi. Eller gå til et af Psykoterapeutisk Instituts foredrag om familieliv og karrierevalg.

Fedtmåling, slankerådgivning, morgen-yoga, selvbruning, blegning af tænder kan du også få eller prøve i Øksnehallen.

I den mere alternative genre kan du hver formiddag få en session med en clairvoyant. Blandt andre er Marion Dampier-Jeans kendt fra TV2 s serie »Åndernes Magt« med på messen.

For alle gør-det selv-kvinder viser Flügger teknikker til alt fra fugning af fliser til afslibning af gulve. Og de moderne kvinder, der endnu ikke har lært at skifte olie eller dæk på bilen, kan øve sig på Toyotas værksted.

Flere modedesignere har produceret tøj specielt til messen, og er du til et mere dramatisk look, kan du shoppe hos Det Kongelige Teaters udbud af kostumer.

Du kan også møde Kun for Kvinders redaktion, og se hvordan den arbejder. Ligeom B.T.s brevkasseredaktører Marianne Eilenberger, Lene Hansson og Joan Ørting vil provokere og inspirere på messen.

Det er blot en lille flig af tilbuddene på Kun for Kvinders messe, der har åbent 14-20 om torsdagen, 10-20 om fredagen og 10-18 i weekenden. Entre 85 kroner.