Så er der godt nyt til alle med hang til søde sager.

Det er ikke HELT sommer endnu. Kalenderen siger godt nok også kun marts, men kigger man på DMI’s vejrprognoser, ser temperaturen ud til at være på vej opad.

Natten til søndag stiller vi da også uret en time frem til sommertid, og i den forbindelse kan du score dig en gratis is, hvis forårssolen bliver for meget - eller hvis du bare har en sød tand, der skal mættes.

Hvert år siden 2011 har is-producenten Frisko markeret dagen, og i år er ingen undtagelse. Derfor får danskerne 100.000 gratis is, der bliver delt ud i alle landets 7-Eleven-kiosker så længe lager haves. Det skriver Frisko i en pressemeddelelse.

- Danskerne er kæmpe is-fans. Vi har det koldt det meste af året, så lige så snart en lille solstråle og en snert af forår rammer landet, er danskerne helt vilde med at spise is. Også selvom det er i starten af foråret, og temperaturen kun har sneget sig op på 8-10 grader, siger Signe Skovgaard, der er Brand Manager hos Frisko.

Eventet starter klokken 12.00 på søndag, hvor du - hvis du da husker at stille uret og kommer til tiden - enten kan få en såkaldt Feast Sandwich, en Magnum Double Raspberry eller en Magnum Mandel.

Hvis du ikke når at få fat i en - eller hvis du bare har lyst til én mere - så er der Frisko-is til halv pris i 7-Eleven resten af dagen - og i de to efterfølgende uger.