Ved gårsdagens Ironman var frisøren Dennis Knudsen godt en halv time hurtigere end kronprins Frederik.

Før man kan kalde sig Ironman, skal der cykles 180 kilometer, svømmes 3,8 kilometer og til sidst løbes et marathon. Der var altså ikke tale om en stille og rolig søndagstur, da 2600 deltagere i går stillede til start ved Ironman Copenhagen, men derimod en udmattende og barsk heldagsudfordring.

Den danske kronprins og den 50-årige frisør Dennis Knudsen stillede begge op til start. Kronprins Frederik kom i mål ved Christiansborg i en flot tid på 10 timer, 45 minutter og 32 sekunder, men den tid overgik Dennis Knudsen i overlegen stil. Og det er noget, der vækker glæde hos Dennis Knudsen.

- Så er jeg endelig i mål. Min bedste Ironmantid nogensinde 3,8 km svømning 01:05:48, 180 km cykling 05:15:36, 42,2 km løb 03:44:46. Ialt 10:16:54. Er fucking stolt. Tak for alle jeres hilsner og opbakning, skriver Dennis Knudsen på sin Facebookprofil.

Vild forandring

For et halvt år siden var der nok ikke mange, som havde troet på, at Dennis Knudsen ville gennemføre en Ironman. Vægten dengang viste nemlig 14 kilo mere, end den gør i dag, men frisøren havde ikke lyst til at fylde 50 år med runde kinder og for mange overflødige kilo.

Dennis Knudsen udskiftede derfor al fest og alkohol med morgentræning og broccoli. Den buttede mave er byttet ud med vaskebræt, og frisørens vilde forandring kulminerede i går med den flotte tid til Ironman Copenhagen.

Dennis Knudsen sluttede sammenlagt som nummer 536 ud af 2600 deltagere. Længere nede af listen kommer kronprinsen på en samlet placering som nummer 650.