Camilla Henemark, kong Carl Gustafs angiveligt elskerinde, har flere gange tidligt bragt sig i mediernes søgelys. Læs her om nogle af hendes værste skandaler.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Camilla Henemark blev forleden anklaget for at være fuld, at have spyttet på andre passagerer og haft sex med en ung fyr i charterflyet på vej fra Goa i Indien til Stockholm. Rasende passagerer anklagede den tidligere Army of Lovers-sangerinde ifølge svenske Aftonbladet.

Nu har svenske Expressen talt med Camilla Henemark om beskyldningerne, som hun afviser. På Expressens direkte spørgsmål, om hun havde sex i flyet, siger hun:

- Der var ingen kønsdele blottet eller lignende. Der var ikke samleje. Der var ikke sex. Vi kyssede hinanden! Jeg byttede plads med den unge fyr, og rigtigt, vi begyndte at kysse hinanden.

Hun påstås også at have truet andre passagerer. Om det siger hun: - Vi drak en del, da vi mellemlandede, men jeg var ikke plakatfuld, og jeg mener ikke, at have generet andre passagerer. Man må vel have lov til at drikke og more sig lidt under en så lang flyvetur.

Stewardesserne fik en klage fra nogle passagerer, og vi flyttedes os ned til toiletterne. Det er rart selv at kunne fortælle, hvad der skete, siger hun til Expressen.

Ifølge My Travel, er der skrevet en rapport om tumulterne på flyet, men ingen er endnu fremkommet med en skriftlig klage - og der er heller ikke indgivet politianmeldelse.

Den 41-årige Camilla Henemark slog igennem i slutningen af 80'erne i det kontroversielle band Army of Lovers.

Ifølge Expressen blev en af gruppens videoer forbudt på kanalen Super Channel, da den blev anset for at være stødende og jødefjendtlig.

Den svenske pop-sangerinde, 41-årige Camilla Henemark, nægter at have haft sex i charterflyet på vej hjem fra Goa i Indien forleden. Rasende passagerer anklagede hende for at være fuld - at have generet deres rejse - og have sex med en ung fyr.I november 2003 blev Camilla Henemark indbudt til en optræden på en restaurant i Linköping, men dukkede ifølge en ansat fuld og aggressiv op - og aftenen sluttede i detentionen. Desuden fandt politiet hash, og hun fik i maj 2004 en mindre bøde.

Omkring samme tid publicerede Aftonbladet forlydender om, at hun var villig til at sælge sex, hvilket hun sagde var misforstået.

Samme år fik hun en større depression. Og Expressen kunne afsløre, at hun havde planer om at tage sit eget liv ved at springe ud fra en klippe i New Zealand.

Camilla Henemark har en lidt ualmindelig karriere, eftersom hun også i følge avisen, har arbejdet for svensk morgen-TV, Radio-sporten og været "sporhund" i svensk TV4's "Eftersøgte". Hun skulle også have været 1. maj taler for socialdemokraterne.

Den 41-årige siger til Expressen, at hun solgte sin lejlighed i efteråret og agter at rejse tilbage til Indien, og i øvrigt vil slå sig i udlandet - efter alt at dømme i London.

haj@bt.dk