26 mænd og fire piger har indtil nu henvendt sig til Nicolas Barbano og casteren Marcella i håb om at få en af rollerne i Zentropa-selskabet Innocent Pictures' nye pornofilm.

Hovedrolleindehaveren Anna kan måske opnå en næsten hysterisk høj status, som den Katja K. (tidligere Katja Kean) har i dag. Kravene til kvinden er, at hun skal være attraktiv og mellem 20 og 35 år, fortæller caster Marcella:

»Hun skal være naturligt smuk. Hun må ikke have store silikonebryster, og hun skal ikke ligne Katja Kean. Det ville da for eksempel være skønt med en pige med et stort rødt hår,« siger Marcella.

Selve castingen foregår ved, at personen mødes med Nicolas og Marcella i en times tid og aflægger en læseprøve for at se, om de kan spille skuespil med følelser. Dernæst lægger de tøjet og bliver undersøgt fra top til tå især for underlige piercinger og tatoveringer.

For mændene er kravene, at de skal være fra 25 år til sidst i 30erne. De skal ikke være overpumpede bodybuildere og behøver ikke at være andet end almindeligt udstyret under bæltestedet. De skal ligesom kvinderne kunne tale engelsk.

Hvis de består første casting, kommer de til andet trin, der for mændenes vedkommende er en slags blufærdighedsprøve, hvor de skal onanere, mens filmfolkene ser på. For kvinderne er det lidt lettere - selvom de også skal være nøgne.