Helt vild med små piger



Kære Joan

Jeg læste din brevkasse onsdag den 4. juni og hæftede mig ved, at en mand skrev at det er grimt, når trekanten er glatbarberet, fordi den så ligner en 8 årig pige.

Jeg synes ikke, en 8 årig piges tissekone er grim. Tværtimod. Og det siger jeg selvom, jeg godt ved, at jeg får skyld for at være pædofil. Det er jeg så måske. Jeg har aldrig haft sex med en pige, hvilket jeg selvfølgelig drømmer om at prøve. Måske ikke lige med en 8 årig, men med piger på 10, 11, 12 år. Jeg synes de er vildt skønne.

Jeg tænder nemlig helt vildt på piger, hvis brystvorter bare lige er begyndt at stritte og hvor brysterne kun er vokset meget lidt. Og hvis pigen så heller ikke har fået hår på tissekonen endnu, så synes jeg, det er dejligt. Er det rigtig at man i Holland må have sex med piger ned til 12 år, såfremt de selv ønsker det? Hvordan er den seksuelle lavalder i Frankrig og Tyskland? Jeg håber på svar

M.V.H En Anonym



SVAR:

Kære Anonyme

Tak for dit brev. Dine spørgsmål har været svære at få svar på. Jeg gik først til justitsministeriet og talte med strafferetskontoret, dernæst politikontoret. Så blev jeg henvist til ambassaderne, som brugte utrolig lang tid på at finde alderen på den kriminelle lavalder, som jo er en anden end den seksuelle lavalder. Sidstnævnte fandt de aldrig. Men så kontaktede jeg www.danpedo.dk, de pædofiles hjemmeside, og det gav pote. Allerede efter en time lå svarene der. Dan, min kontaktmand i Danpedo skriver, at den seksuelle lavalder i Frankrig er 15 år og den tyske er 16 år, men ved særlige betingelser 14. I dit sidste spørgsmål vil du gerne vide, om det er lovligt, at have sex med piger på 12 år i Holland. Jeg citerer Dan: "Indtil for nylig var der en regel i Holland om, at man ikke kunne straffes for sex med en person mellem 12 og 16 år, medmindre der forelå en officiel klage fra den mindreårige eller dennes forældre (undtagen, naturligvis, i tilfælde af incest o.l.). Så vidt jeg ved, er denne regel nu blevet afskaffet, på trods af at den ikke har givet anledning til problemer." Jeg håber, at dette har givet dig svar på tiltale. Men nu hvor jeg har dig, vil jeg foreslå dig at kigge lidt nærmere på din seksualitet. Jeg er bange for, at den ikke vil gøre dig lykkelig i længden, for det tyder på, at du har en blokering i din barndom, som får dig til at tænde på små piger i stedet for voksne piger. Jeg synes, at du skal tale med en sexolog, psykolog eller en fortrolig ven om din seksuelle udvikling og hvor du er i dag. Du har også brug for et spark bagi så du kan komme ud og møde nogle andre singler.